Šta je novo?

Vojvođanska - Tošin Bunar

Mislis dao im je dozvolu za privremeno zauzeće 50 pm dok traju radovi koliko placaju to zauzeće

Kopali gasovod, napravili jezero. Probušili pre neki dan vodovodnu cev, skoro ceo dan bez vode.

1743773806522.png

Je l zna neko ko gradi u Vojvodjanskoj 88 i 92 ? Kako se zove projekti?

u Vojvođanskoj 88 radi ista ekipa kao 12 - Roma Company i City Invest,. za 92 sam zaboravio,, mislim isti koji i 94

da li neko zna neke sajtove gdje se mogu vidjeti stanovi u zgradama koje se grade u vojvodjanskoj? Nasao sam samo good properties sajt. Za ove lokacije 88 i 94 i za lokaciju 20?

Pozdrav svima,
Da li neko zna gde mogu da nađem Plan detaljne regulacije dela ulice Tošin bunar od Ivićeve do autoputa?
Živim u jednoj od kuća koja je planirana za rušenje pa bih volela da se bolje upoznam. Našla sam to ranije i analizirala, ali sada je opet aktuelizovano jer smo pozvani sutra na sastanak sa glavnim urmabnistom Markom Stojčićem koji bi trebalo da nas o svemu informiše. Da napomenem, da smo poziv dobili juče za sutra, a ja sam za to saznala večeras. I sada ne mogu da nađem taj plan.
viber_image_2025-06-06_00-07-00-331.jpg

@Lampuki
Ne znam da li je ovaj aktuelan: LINK

Treba da jeste: SL
Hvala, pokušavala sam to juče da otvorim, ali ne mogu. Međutim, ovde takođe postoji ako nekog zanima: https://www.urbel.com/planovi/1430/
Inače, danas smo imali sastanak sa Markom Stojkićem, glavnim urbanistom za grad Beograd. Reč je bila o eksproprijaciji dela parcela od Pariske komune do Dzona Kenedija. Rekao je da do kraja sledeće godine planiraju da završe sve pripremne i papirološke stvari i da u 2027. godini počnu sa rušenjem i proširivanjem Tb. E sada koliko je to relano i tačno, nemam pojma.

Inace, ovu zgradu koju vidite samo lamela gde je market Sunce je pre mesec i jace dana odbijena za upotrebnu dozvolu zbog prisutne vode u garazi na nivou -2, potpuno pouzdana informacija. Inace, drugar iz te lamele prvo je imao problem sa curenjem vode na terasi od terase iznad,pa onda pre neki dan iz table sa osiguracima mu je curela neka kao izolacija od nekih kablova i jedan ili dva uticama mu izbacaju non stop kada tu ukljuci usisivac od 2kw...realno sramota ako su to tako lose uradili...bio sam ubedjen da je super odradjena zgrada. Licno sam se uverio vise puta ali opet...

To mu dodje ova zgrada sto je radio Good Properties (Jeftinija) Ili ona druga "Premium" zgrada? Izgledaju isto ali je razlika u kvadratu bila 500€+

Svakako me ne cudi, a voda u garazama je klasika i problem je odmah bio ocigledan i kod Rome - Podzemne vode su veoma prisutne, a kisna kanalizacija uzasna i sve odmah ode dodjavola kada padne kisa.

To mu dodje ova zgrada sto je radio Good Properties (Jeftinija) Ili ona druga "Premium" zgrada? Izgledaju isto ali je razlika u kvadratu bila 500€+

Svakako me ne cudi, a voda u garazama je klasika i problem je odmah bio ocigledan i kod Rome - Podzemne vode su veoma prisutne, a kisna kanalizacija uzasna i sve odmah ode dodjavola kada padne kisa.
Druga...ne Good Properties...iskreno nisam znao da je skuplja ova...drugar kaze da je identicno sve u smislu gradnje...oni su dobili malo povoljniju cenu pr god u ovo vreme nekad...2650e...77,nesto kv...zimus je pretoplo bilo a radijatori vise hladni nego topli...kupatila su odlicna..stolarija isto...troslojna stakla,e-roletne,ulazna vrata preteska...deluje sve da se nije stedelo...smart kontrola voda,bojler,struja,klima i roletna...ali posle ovoga sa strujom sto mi je rekao,razocarao sam se malo...videcemo za 10god

Pozdrav svima,
Pokrecem ovu temu jer sam i sam kupac stana u ovom objektu u izgradnji...
Investitor je Tron tex invest DOO iz Novog Sada.Zgrada je 2po+4+ps.Grade se dva odvojena objekta na parceli,jedan orijentisan ka Vojvodjanskoj ulici,a drugi ka Pere Segedinca.Garaza je jedan nivo normalna mesta,dugi nivo klackalice.Trenutno su negde na nivou drugog sprata,a rok izgradnje je 30.12.2026.Po materijalizaciji objekat je u nekom standardu novogradnji po NBG,izolacija je kamena vuna,grejanje centralno-toplana,alu stolarija,prirodan hrastov parket,pločice Spanija-Italija...
4.jpg
1.jpg
6.jpg
2.jpg
5.jpg
3.jpg

Kakva je prica sa ovim parcetom parcele na cosku prekoputa Rome? Sve sam nesto mislio da pripada UzorPrometu ali sada vidim da zapravo pripada ovoj nezavrsenoj zgradi.

Vidim ovih dana ga je neko ogradio, a i drvece je poseceno. Mozda neko planira da zavrsi tu zgradu?

Uzor.jpg

Vrh