Nije tačno da ste ceo dan bili bez vode. Ko god je hteo mogao je da se posluži vodom sa izvora.Kopali gasovod, napravili jezero. Probušili pre neki dan vodovodnu cev, skoro ceo dan bez vode.
Pogledajte prilog 234438
U kafani najviše volim da naručim dobru staru pesmu "Šapićeva Korita"Nije tačno da ste ceo dan bili bez vode. Ko god je hteo mogao je da se posluži vodom sa izvora.![]()
Hvala, pokušavala sam to juče da otvorim, ali ne mogu. Međutim, ovde takođe postoji ako nekog zanima: https://www.urbel.com/planovi/1430/
Druga...ne Good Properties...iskreno nisam znao da je skuplja ova...drugar kaze da je identicno sve u smislu gradnje...oni su dobili malo povoljniju cenu pr god u ovo vreme nekad...2650e...77,nesto kv...zimus je pretoplo bilo a radijatori vise hladni nego topli...kupatila su odlicna..stolarija isto...troslojna stakla,e-roletne,ulazna vrata preteska...deluje sve da se nije stedelo...smart kontrola voda,bojler,struja,klima i roletna...ali posle ovoga sa strujom sto mi je rekao,razocarao sam se malo...videcemo za 10godTo mu dodje ova zgrada sto je radio Good Properties (Jeftinija) Ili ona druga "Premium" zgrada? Izgledaju isto ali je razlika u kvadratu bila 500€+
Svakako me ne cudi, a voda u garazama je klasika i problem je odmah bio ocigledan i kod Rome - Podzemne vode su veoma prisutne, a kisna kanalizacija uzasna i sve odmah ode dodjavola kada padne kisa.