builderfan
Beginner
- Učlanjen(a)
- 13.12.2023.
- Pohvaljen
- 113
Jel ima neko sliku table i jel se zna ko gradi ovde zgrade ?
Jel ima neko sliku table i jel se zna ko gradi ovde zgrade ?
Meni je toliko nebulozno to što nije propisano da sve zgrade moraju da budu iste visine, pogotovo kad se grade ovako obostrano uzidane. Ako postoji razlog što mala dužina uličnog fronta parcele znači da zgrada mora da bude niža, onda brate propiši koliki je minimalni front parcele i maksimalna visina venca povučenog sprata i ćao. Ako već rušiš sve te stare kuće i dozvoljavaš da se ovako lepe zgrade jedna na drugu, onda makar napravi neku uniformnost.Ovako ce izgledati citav "Blok" na kraju. Ove dve zgradice pored su nize zato sto je parcela previse uska i imaju manju dozvoljenu visnu.
Pogledajte prilog 232272
Ево мало више података детаља о овом пројектуOvako ce izgledati citav "Blok" na kraju. Ove dve zgradice pored su nize zato sto je parcela previse uska i imaju manju dozvoljenu visnu.
Pogledajte prilog 232272
Mozda 1.3. Niko ne trazi drasticne promene. Na 100 stanova, 130 mesta. Korektnije mnogo.Mislis da treba 2.1
Koliko je bezobrazno velika i nikako se ne slaze na pocetku vojvodjanske...tuga...ovi iza su potpuno zatvoreni...ali potpuno...neprirodna visina...
Vrlo rado ali sam pre 10ak godina napustio lepu bezaniju. Imam tu jos dosta drugara pa mi posalju snimke ili kad navratim slikam sta se gradi. Trudicu se da kacim slike redovnoKomšija ako si voljan da staviš kamericu na terasu da pravi timelaps ja sam voljan da ti je doniram
Gradnja u ulici tek počinje i želim da snimim što više sra#a koja će da naprave.
Prava slika Beograda. Nidje veze sto je jedna zgrada tolika, a ostale nize. Bice da je pala izmena PDR u sudijskoj nadoknadi na misiceKoliko je bezobrazno velika i nikako se ne slaze na pocetku vojvodjanske...tuga...ovi iza su potpuno zatvoreni...ali potpuno...neprirodna visina...