Ne verujem za pešačke pošto JGagarina su srećom se odupreli da ne presecaju pešačkim malo malo, pa nema ni ovde potrebe, pogotovo tu. Kod Crkve ljudi zaista prelaze, ali je tu postojeći prelaz zaista blizu, nema nikako potrebe da se pravi novi...
market Sunce koliko sam vidio je to uradio, ovo treba prijaviti samo ne znam kome
Pa neka inspekcija...gradjevinska cak mozda jer je rampa neki da kazes mali objekat...pod strujom...strasno...ko pre devojci,devojka njegova...necuveno...market Sunce koliko sam vidio je to uradio, ovo treba prijaviti samo ne znam kome
Sipao covek malo betona sta ga briga takvim bi uzimao dozvolu momentalnoEvo ima i ovo u kraju..
Cev se već nekoliko puta razliva izmedju broja 11 i 7.
Danas se otkačila i bukvalno izlivala direktno pu ulici.
Pogledajte prilog 214066
kako je lepa ova kucica desno a ovaj divlji lokal levo...ma prelepo...sve bi imalo smisla da se malo red neki uvede...oba su potpuno divlja objekta...ne razumem zasto se ne uklone,,,sada je prava prilika...Данашње - 06.10.2024., нови "излаз-улаз" из/у Пере Сегединца у Војвођанску. Сликано из 45-це.
Pogledajte prilog 214096Pogledajte prilog 214097
Plašim se da je to neizbežno, ako nema vidljive aktivnosti saobraćajaca. Pa, parkiraju se u jednosmernim, ako procene da bi nekakvo vozilo moglo da se provuče pored. Bahatost, neizmerni rebičluk i stav "baš me briga za druge".Juče prošao busom celu Vojvođansku do Tošinog bunara.
Desna traka polako počinje da biva parking na svakih par desetina metara. Logika je prosta - ima još dve trake, ne smetam nikome.
Tačno je. Bilo bi potrebno da rade po gradu. Nema ih dovoljno ni da pokriju ulaze na autoput. Nema ih generalno. Mada, uzroci takvog lonašanja su dublji. Od nevaspitanja, pa dalje, a onda shvate da se toleriše, pa se pravdaju sebi i drugima da "svi to rade".Ma kakva vidljiva aktivnost saobraćajaca - oni postoje samo kada ih zoveš zbog sudara i tada shvatiš da ih nema dovoljno.
Plus, sada su zauzeti sa regulacijom saobraćaja oko Brankovog mosta.
Plus, ono tumačenje da vozilo nije u prekršaju ako je vozač u kolima koja stoje na kolovozu i ima upaljena 4 migavca.
Mislio sam da će na ovu drugu zgradu da se nadoveže još jedna obzirom da nemaju prozori sa ove strane gde su ove šarene štrafte..Drugari,cujem od komsija i ostalih sugradjana da ce ovde da se probije ulica...meni ovo ne deluje uopsteeee da ce da se probije...sta kaze @Гага ?
Pogledajte prilog 212744Pogledajte prilog 212745Pogledajte prilog 212746Pogledajte prilog 212747