Šta je novo?

Vojvođanska - Tošin Bunar

a propo parkiranja u Vojvođanskoj, BELI se ekspresno pojave kad, nedajbože, parkiraš na bici stazu ili zelenilo između trotoara i kolovoza. Parkiranje na kolovozu izgleda nije njihov resor.

Kraljevi projektovanja

IMG_4113.jpeg

Još par crtica

IMG_4114.jpeg
IMG_4112.jpeg

Slivnici i šahtovi nedokučiva su misterija ovih "neimara". Projektanti znaju šta je potrebno i kako rade, ali izvedeno stanje najčešće odstupa, zapravo nije nalik projektu što se tih "sitnica" tiče.

S jedne strane normalno postavljeni ivičnjaci, a sa druge ko isprekidana liniija u Word - u.​

Kako se prica u kraju od ove nove da kazem ulice ili novog ukljucenja pa do pijace...osim jedne ili dve kuce,sve ostale su prodate ili dogovorena prodaja...prva kuca do pijace,vlasnik se vec iselio...2stana u elixir gardenu u zamenu za kucu...2 velika stana...toliko....
Brigate planiraju 3 odvojena projekta da rade u sledece 2 godine, tako da će biti aktivna ta lokacija do ekspoa verujem.

Tako je, mada mozda bude i jos neki ako sam lepo nacuo :)
Svakako se ne radujem sto ce mi kraj i ulica biti aktivno gradiliste narednih X godina.

jel zna neko kad mozemo da ocekujemo da se zvarsi asfaltiranje dijela Pere Segedinca? i da li mozda postoji neki plan za prosirenje parkinga? Cini mi se da bi u gornjem dijelu Peru Segedinca jako lako moglo da se dodao i sa desne strane jos jedan red parkinga jer ona sumica prakticno je iskrcena u nekoj sirini 2-2.5m od ulice

Pustena “nova” ulica. Ova krivina je dosta nebezbedna onaj od gore ce samo da da gas i eto ga u suprotnoj traci. Vec vidim da ce da se parkira ko gde stigne. Vec je i u vojvodjanskoj kod novootvorenog sunca divlji parking na jednoj traci. Meni nikada nece biti jasna kapitulacija drzave po tom pitanju ali dobro ima ko da misli o tome

Vrh