Šta je novo?

Vojvođanska - Tošin Bunar

Ne verujem za pešačke pošto JGagarina su srećom se odupreli da ne presecaju pešačkim malo malo, pa nema ni ovde potrebe, pogotovo tu. Kod Crkve ljudi zaista prelaze, ali je tu postojeći prelaz zaista blizu, nema nikako potrebe da se pravi novi...

Sve jasno da ce da probiju...ali na slikama i uzivo mi uopste to tako neizgleda...ali dobro...toliko brzo rade da ne moze covek da isprati sve...
IMG_20240929_141311.jpg
IMG_20240929_141309.jpg
IMG_20240929_141300.jpg
IMG_20240929_141240.jpg
IMG_20240929_141200.jpg
IMG_20240929_141157.jpg
IMG_20240929_141145.jpg
IMG_20240929_133222.jpg
IMG_20240929_133207.jpg
IMG_20240929_133154.jpg

Servisni centar 11-0-11​

U cilju kvalitetnije, brže i efikasnije komunikacije sa građanima, Grad Beograd je osnovao Servisni centar sa jedinstvenim kodnim brojem 11-0-11, putem kojeg građani mogu da prijavljuju komunalne probleme, dobijaju informacije i daju sugestije radi boljeg funkcionisanja grada.

Servisni centar grada Beograda je dostupan 00-24 časa na brojevima 11011 ili 0800 11 00 11 (besplatan poziv), kao i putem e-mail adrese servisnicentar@beograd.gov.rs za sve vrste prijava, pitanja, primedbi i predloga građana na komunalne probleme u Beogradu, gradske službe i sekretarijate.

Servisni centar grada Beograda objedinjuje sistem komunikacije između Gradske uprave grada Beograda i javnih komunalnih preduzeća, sekretarijata i drugih subjekata koji učestvuju u komunalnom sistemu grada Beograda, kao i za prijave iz nadležnosti inspekcijskih službi i beogradske službe komunalnog reda.

Ako je privredni subjekt, grad generalno pristaje da njima izda parking mesta na korišćenje, ali treba da budu propisno obeležena

Ja sam malo nastavio probleme iz Pere Segedinca ovde u grupi, ali ako ima bolja lokacija recite.

Evo jutros u prolazu da vidite kako izgleda barem jedan delic ulice. Ovo sto izlazi iz cevi i razliva se po ulici je kanalizacija.
Ima nekoliko ovakvih cevi. Neke cak idu u privatna dvorista(Usli i postavili bez pitanja), druge se zavrsavaju direktno ispod prozora stanara okolnih zgrada.

Vodovod je pre vise od nedelju dana dovezao nove cevi za kanalizaciju, dovezao 2 masine, ogradio parking sa desne strane crvenom trakom, a i izrezao asfalt za kopanje i od tada se nikada vise nisu pojavili :poop:

Kanalizacija.jpg

Juče prošao busom celu Vojvođansku do Tošinog bunara.

Desna traka polako počinje da biva parking na svakih par desetina metara. Logika je prosta - ima još dve trake, ne smetam nikome.
Plašim se da je to neizbežno, ako nema vidljive aktivnosti saobraćajaca. Pa, parkiraju se u jednosmernim, ako procene da bi nekakvo vozilo moglo da se provuče pored. Bahatost, neizmerni rebičluk i stav "baš me briga za druge".

Ma kakva vidljiva aktivnost saobraćajaca - oni postoje samo kada ih zoveš zbog sudara i tada shvatiš da ih nema dovoljno.

Plus, sada su zauzeti sa regulacijom saobraćaja oko Brankovog mosta.

Plus, ono tumačenje da vozilo nije u prekršaju ako je vozač u kolima koja stoje na kolovozu i ima upaljena 4 migavca.

a onda u ceskoj, drugar dobio kaznu jer se parkirao tako da je suzio kolovoz za 30 cm, izvan granice. onda dodjes u bg i vidis divljinu :D

Stvar je vrlo jednostavna. Svako bi da postoji sistem. Ali da se baš u datom trenutku, baš na njega/nju i ne primenjuje.

To nam je tako, od parkiranja do gradnje kuće. Sva moguća opravdanja i izgovori za sebe, svo moguće ogurčenje i ljutnja za druge.

Kada bi pošli od sebe samih, sve bi bilo drugačije. Ovako, uvek su loši neki drugi.

Ma kakva vidljiva aktivnost saobraćajaca - oni postoje samo kada ih zoveš zbog sudara i tada shvatiš da ih nema dovoljno.

Plus, sada su zauzeti sa regulacijom saobraćaja oko Brankovog mosta.

Plus, ono tumačenje da vozilo nije u prekršaju ako je vozač u kolima koja stoje na kolovozu i ima upaljena 4 migavca.
Tačno je. Bilo bi potrebno da rade po gradu. Nema ih dovoljno ni da pokriju ulaze na autoput. Nema ih generalno. Mada, uzroci takvog lonašanja su dublji. Od nevaspitanja, pa dalje, a onda shvate da se toleriše, pa se pravdaju sebi i drugima da "svi to rade".

Poslednja izmena:
A šta rade beli uhlebi osim što šetaju svoje nove uniforme?
Što neko napisa batali fensi kamere , dovoljno je da na 50 tacaka gradu bude covek sa blokcetom i olovkom. dobar dan dobar dan, zaradili bi platu za sebe u roku od 5 sati. Nemoguce da grad beograd zavisi od 4 policajca kod usca.

Pa gde su bre toliki policajci? Rade li ista osim sto izigravaju securitas raznoraznom belosvetskom i domacem sljamu?

Drugari,cujem od komsija i ostalih sugradjana da ce ovde da se probije ulica...meni ovo ne deluje uopsteeee da ce da se probije...sta kaze @Гага ?
Pogledajte prilog 212744Pogledajte prilog 212745Pogledajte prilog 212746Pogledajte prilog 212747
Mislio sam da će na ovu drugu zgradu da se nadoveže još jedna obzirom da nemaju prozori sa ove strane gde su ove šarene štrafte..
Ceo taj potez će biti u zgradama,mislim da sledeće godine kreću sa rušenjem kuća prema OŠ ,,Milan Rakić” !?
Nadam se da će postojati kakav takav front što se tiče spratnosti zgrada..
Stanovnicima Pere Segedinca neka je Bog u pomoći,koliko god da im ova novogradnja koliko toliko kraj čini primamljivijim za život toliko će biti muka za parking!

Vrh