Šipci nas maltretiraju sve vreme. Upravo taj kog si pogrešno nazvao Srbinom.Jel to znači da šipci više neće smeti da nas maltretiraju? Ili je blagoslov Ace Srbina moćnija od zastrašujućeg efekta koji ima Puls?
Šipci nas maltretiraju sve vreme. Upravo taj kog si pogrešno nazvao Srbinom.Jel to znači da šipci više neće smeti da nas maltretiraju? Ili je blagoslov Ace Srbina moćnija od zastrašujućeg efekta koji ima Puls?
Ne znam.Jel to znači da šipci više neće smeti da nas maltretiraju? Ili je blagoslov Ace Srbina moćnija od zastrašujućeg efekta koji ima Puls?
А ја ћу додати опаску да је раније пре оне реформе ВС 2006. године постојала АРЈ јединица у Руми, што имплицира да одатле домет ПУЛСа захвата Загреб, па можда и КРШКО...Danas je dan da budemo srećni na temu opremanja VS što je cilj ove teme.
Te ću uraditi nešto što znam da mi neće uspeti, ali sam optimista. Zamoliću lepo sve na forumu da barem danas, povećaju nivo entuzijazma na maksimum i smanje prepucavanje
Ukoliko su najave o broju PULS sistema koje je kupila Srbija tačne, ovih sistema na slici dole će biti 16-20. Sa raketama drugog dometa, koje su i veoma precizne, samo zamislite.
Da, znam da sam ložana, priznajem te molba da me ispoštujete samo danas
Pogledajte prilog 252032
Danas je dan da budemo srećni na temu opremanja VS što je cilj ove teme.
Te ću uraditi nešto što znam da mi neće uspeti, ali sam optimista. Zamoliću lepo sve na forumu da barem danas, povećaju nivo entuzijazma na maksimum i smanje prepucavanje![]()
Nisam vojni analitičar kolega ali bih voleo da mislim da jeste.Svaki punoletan gradjanin Srbije je izdvojio 78 evra iz svog dzepa samo za PULS. Sta ti mislis kao entuzijasta je l smo dobro prosli, je l je dobro ulaganje? Koliko ce mi se isplatiti tih 78 evra, jesam li mogao u nesto bolje da ulozim za Srbiju?
Колико је просечан грађанин ЕУ и НАТО издвојио за Украјину...?!Svaki punoletan gradjanin Srbije je izdvojio 78 evra iz svog dzepa samo za PULS. Sta ti mislis kao entuzijasta je l smo dobro prosli, je l je dobro ulaganje? Koliko ce mi se isplatiti tih 78 evra, jesam li mogao u nesto bolje da ulozim za Srbiju?
Nije te ni koštao toliko jer je plaćen municijom čija nas proizvodnja košta mnogo manje a njima možemo da je izvozimo a da smanjimo izvoz onima zbog kojih može da nas boli glava. Racunaj da si sjajno uložio novac.Nisam vojni analitičar kolega ali bih voleo da mislim da jeste.
Колико је просечан грађанин ЕУ и НАТО издвојио за Украјину...?!
Ова анализа не укључује сву војно-техничку помоћ у донираним средствима и наравно привредни губитак нити трошкове украјинских избеглица, нити повећање укупних трошкова за одбрану и безбедност али добро, нека смо ми укупно по грађанину издвојили и више пара за наш систем одбране на годишњем нивоу али барем видимо да је то у нашој земљи.Ako gledamo samo EU (bez US) onda je to oko 95 EUR evra / EU gradjaninu / godisnje, i to ako ukljucujemo i humaniranu pomoc.
Pogledajte prilog 252038
Izvor: https://www.euronews.com/business/2...in-the-war-on-ukraine-a-tale-of-three-burdens
Žena mi pitala kakav je to kamion koji gledam. Ja joj kažem, znaš kako, u krugu od 300km, bilo koja adresa ulica i broj, postaje ruševina zbog ovog kamiončeta. Nije joj bilo dobro
Sta predstavlja ovo CEP 10m, to je mogucnost greske? Banalan primer navodim ali to znaci na primer mogu precizno moju kucu da pogode sa drugog kraja Srbije iz Nisa? Kvantni skok sposobnosti VSTačno je da mu je CEP manji od 10 m na krajnjem dometu, ali nije EXTRA nikad bila avionska raketa već Dalillah
Da CEP je odstupanje od cilja.Sta predstavlja ovo CEP 10m, to je mogucnost greske? Banalan primer navodim ali to znaci na primer mogu precizno moju kucu da pogode sa drugog kraja Srbije iz Nisa? Kvantni skok sposobnosti VS