Evo ja ću da ti kažem koji je interes studenata: Prvo velika većina studenata je dobronamerna, i istinski voli Srbiju, ali pojma nema o situaciji
Evo mogu ja da odgovorim?
Prvo da se razumemo, velika većina studenata su iskreno patriote, i vole Srbiju, pritom su i intelektualci koji misle da rade dobro za Srbiju. Ali, jedno veliko ali, to su deca koja ne mogu da sagledaju širu sliku, i generalno su u tim godinama gde su revolucionarno raspoloženi, i POJMA NEMAJU ni o životu, niti kako je bilo pre, jer prosto nisu ni rodjeni bili, ili su bili jako mali. Pritom vodje odredjene ( ne svi) su direktno potplaćeni od strane stranih fondova, stranih trustova i rade u cilju stranih inetresea, i možete misliti za mene da sam zaslepljen ali je tako. E sad, dolazimo do interesa: Interes je aj što ovuparadu ne vide kao promociju snage vojske , već kao samopromociju jednog čoveka ( za kojeg ja nisam po difoltu ali jesam protiv stranog uticaja) i u cilju im je da spreče to po svaku cenu. Možete Vi mladi čoveče da mislite za mene da sam indoktriniran, šta god, ali mi verujte da ste Vi zabludeli u želji da promenite svet. I ako bude skupa tzv podrške Vojsci, neminovno će biti pokušaja blokade kretanja parade, i problema, a samim tim i reakcije države, i to vodi u nešto jako loše. Pročitajte ovaj post ponovo nakon 20. ako bude tog skupa.