Nepopravljivi optimista
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 19.12.2011.
- Pohvaljen
- 1.974
Hehe, koji prizor, zaista impresivno sa stanovišta tehnike.
Јел то озбиљно питање?Јел може неко да ми објасни са техничке стране, шта се конкретно вежба? Како да провозају аутомобиле у колони? И да прелете хеликоптери једном рутом?
Шта је потребно да се сваки дан возика? 10 дана за редом?
Za onu kao u Americi ne moraЈел може неко да ми објасни са техничке стране, шта се конкретно вежба? Како да провозају аутомобиле у колони? И да прелете хеликоптери једном рутом?
Шта је потребно да се сваки дан возика? 10 дана за редом?
Јел то озбиљно питање?Па то није е Миле дај гас и вози. Распоред колоне, брзина кретања ешалона размак, одстојање и растојање, мере безбедности, шта ако ово шта ако оно, мерење времена проласка поред трибине, вежбе кочења и убрзавања, брзина у сагласју са музиком...тачно кретање колоне. Рецимо скретање једног Милоша се разликује од скретања камиона ФК-3. То није могуће увежбавати на некој локацији као нпр. аеродром Батајница, то мора на Ушћу.
FK-3 ipakZa onu kao u Americi ne mora![]()
Како да пијани не газе цивиле, на пример.Јел може неко да ми објасни са техничке стране, шта се конкретно вежба? Како да провозају аутомобиле у колони?
Mislim da zato što su stari TAM u pitanjuPogledajte prilog 251824
Da li neko zna što su ovi kamioni prekriveni?
MogućeMislim da zato što su stari TAM u pitanju![]()
Pa očigldno da neko nešto ne bi videoPogledajte prilog 251824
Da li neko zna što su ovi kamioni prekriveni?
И даље је Нови Београд инфраструктурно најмодернији град у СрбијиMislim da je danas i sutra generalna proba.
Moderna vojska u modernom gradu!
Мислим да ти коментар није на месту. Па ко је у нашој војсци? Наша браћа, сестре, мужеви, очеви, стричеви, синови, кћери, мајке, сестре...99% људи професионално и у складу са законом и ПС раде свој посао.Како да пијани не газе цивиле, на пример.
Ko vas plaća da mrzite Srbiju?Kobrama fale one taktičke stolice po kojima su poznate