Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Da nije malo rano sad da krenu sa time, mislim na pripreme? Prošlo ih je baš dosta, ovo što se vidi je deo koji sam stigao da uslikam. Mada formacija kako su leteli liči kao priprema za paradu.
Zvanični sajt Ministarstva odbrane Republike Srbije
www.mod.gov.rs
,,Cilj ove vežbe, za čije planiranje se kao osnov uzima Povelja Ujedinjenih nacija, je unapređenje interoperabilnosti i međusobnog razumevanja oružanih snaga partnerskih zemalja u toku izvršenja operacije podrške miru u multinacionalnom okruženju.
Učesnici vežbe, uvežbavaće taktike, tehnike i procedure koje se primenjuju prilikom angažovanja u mirovnim operacijama, sa težištem na upotrebi neubojitog oružja. Borba u urbanoj sredini, odbrana baze, kontrola masovnog okupljanja i rad na kontrolnom punktu deo su predviđenih vežbovnih aktivnosti."
Da nije malo rano sad da krenu sa time, mislim na pripreme? Prošlo ih je baš dosta, ovo što se vidi je deo koji sam stigao da uslikam. Mada formacija kako su leteli liči kao priprema za paradu.
Ne tako davno ovde nas eksperti ubedjivaše da za moskvu ne ratuje vojska sev. Koreje već da su to neki korejci iz udaljenih delova imperije i da je to sve zapadna propaganda jelte
E danas se gerasimov zahvalio vojsci Sev. Koreje na pomoći i izginuću u njihovoj svo lol
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.