Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 111 29,8%
  • Ne

Glasovi: 233 62,6%
  • Ne znam

Glasovi: 28 7,5%

• Ukupno glasača
    372
Evo da dodamo magarcima, žičanim mrežama, ašovčićima, .....

,,Buzer" kratkotalasna radio stanica UVB-76 je danas ,,poludela".
Glasovne poruke ove stanice koja radi već decenijama i bez prekida da bi samo povremeno (jednom na nekoliko meseci) poslala glasovnu poruku po istom šablonu danas odašilje veliki broj poruka. Reč je o ruskoj stanici.

Kažu po više dnevnih poruka je bilo poslednji put pred upad u Ukrajinu

Radioamateri su oduševljeni.

Opet detonacije, ovog puta navodno iz Topčidera. Zatresla se Zvezdara. Odavno nisam primetio da ovako često nešto gruva

1000050504.jpg

1000050503.jpg

1000050502.jpg

Hahah znači ipak si ti bio kada sam prolazio obodom parkića.
Znam za sledeći put da se javim. :) ;)

Aha sa teget jaknom i teget ranacem :) mada parkić sam presekao dijagonalno.

Skoro sam bio u jednom vojnom kompleksu u BG poslovno. Iako je svuda jasno naglašeno da je zabranjeno osmatranje i snimanje, novogradnje su svuda okolo prišle bukvalno do same ivice kompleka da sa terase gledaš na vojne objekte kao da su parkić ispred zgrade.
Očekivao bih da au takvi objekti malo štićeniji......

Zbog cega voze kao retardi a ne sredinom saobracajnih traka? Nemaju mesta u dve trake, vec jednim tockom po tramvajskoj bastici a drugim po kolovozu? Vojska je nekada bila pojam za disciplinu, a sada covek treba da ih se pazi u saobracaju

Ali što? Mislim to su TAMovi, nije kao da su vozili Miloše ili Lazare pa da se užive. I što su se peli na šine?

Imao sam tu nezgodu da u kolima prođem francusku ambasadu na dole, ka reci baš u momentu kad su momci opalili počasni plotun.
Pojma nisam imao da je praznik, vozio se nešto poslom sa sestrom, kad je zveknulo mislim da smo oboje ispali iz sedišta... bili smo direktno ispod...
Verujem da mi je svo kamenje u bubregu, ako sam ga i imao, tada rasprešeno u molekule.
A semafor zaglavio na raskrsnici, nikako zeleno da se upali, a ovi tresu pa tresu.... drugi put, treći put, četvrti put... kao u vicu!

Najsmešnije od svega, kad se konačno otvorilo zeleno, skrenem levo ka luci i vidim nekog mučenika koji je zaustavio kola, otvorio haubu i gleda u motor.
Mislio je da mu je motor eksplodirao... :)

Jest taj ZIS star, ali brate udara, kamenje u bubregu topi... :)

Vrh