Šta je novo?

Vojska i Namenska industrija Srbije

Da li ste za povratak vojnog roka?

• Da

Glasovi: 111 29,8%
  • Ne

Glasovi: 233 62,6%
  • Ne znam

Glasovi: 28 7,5%

• Ukupno glasača
    372
Из овог извештаја се види да су испоруке летелица иностранству из Руске Федерације веома скромне АЛИ се види и то да Русија за своје потребе непрекидно производи војне ваздухоплове и надокнађује губитке у Украјини насупрот свим оним лажима и тврдњама у протекле три године како су на коленима и само што нису капитулирали. Дакле из овога јасно видимо да је за нас у наредних пет година нереално да купимо руске авионе а кинески вероватно ипак нису били довољно добра опција за наше РВиПВО. Оно што ја видим као могућност је једино да нам испоруче оне транспортне хеликоптере МИ-17 када се смири ситуација око Украјине.

Занимив податак о испорукама хеликоптера купцима, идентична цифра по моделима као наша наруџбина.

Pretpostavljam da su ispunili tekuće domaće i strane narudžbe, šta je namenjeno stranim kupcima ide sa strane, ako vojsci zatreba, oni uzmu te letelice sa zalihe i naprave nove da ponovo popule zalihu. Kad se uslovi steknu, letelice će biti isporučene... do tada protočni bojler radi.

Управо је Председник Трамп најавио МИР у Украјини. Рекао је да крвопролиће мора да се заустави по сваку цену! Неки нови тонови из САД...

Vrh