Биће изненађења и из других држава
HQ9B je već viđen na Batajnici, iza HQ22 je stajao. Informacija nije 100 tačna ali mi je to rekao prijatelj da je video iz aviona(j22).
Ustvari nama je stigao FD-2000B. Mislim da će sem školsko borbenik L-15 biti J-35 kao predmet nabavkeDok ne vidim, sve uzmimam sa rezervom. Kad smo kod HQ-9, mene vise interesuju koji radari su izabrani. Type 305B ili 305A (AESA ili PESA), da li je i pasivni Type 120 u L opsegu ukljucen. Ako je 9B, tebao bi da je 305A.
Vucic je spominjao višenamenski avion tako da se ja nadam avionima j10c I l15b. Što se tiče kupovine zapadnih tenkova, ne bih voleo da do toga dođe jer je besmisleno u eri bpl kupovati tenkove po ceni 25-30 miliona. Po toj ceni ne može da se kupi veća količina a mali broj ne znaci mnogo. To bi bilo nesto kao kupovina Rafala.Ja se lično nadam zapadnim BVP i tenkovima, a takve najave postoje u domenu potencijalne saradnje sa Rheinmetalom.
Što se tiče iznenađenja iz Kina, izuzev tenkova, možemo uskoro očekivati i nabavku L15B.
FD2000b je sistem dometa 250km i to je pun pogodak.Ustvari nama je stigao FD-2000B. Mislim da će sem školsko borbenik L-15 biti J-35 kao predmet nabavke
A ovo je izgleda puška koju će dužiti oni koji služe vojni. Najavljivana od strane Miloradovića.Vojni rok pocinje od marta, ko se ne odazove pozivu moze da ocekuje drakonske novcane kazne. Nema nulte generacije, vec za sve 19-27. Nece svi sluziti u istom obliku
Vojni rok pocinje od marta, ko se ne odazove pozivu moze da ocekuje drakonske novcane kazne. Nema nulte generacije, vec za sve 19-27. Nece svi sluziti u istom obliku
Može i terenski rad pred otpust kući, obezbeđivanje SAO Ćacilend.8,5 deveti dan oko 12 idu kuci
Тешко да ћемо добити Lynx или нешто сличноJa se lično nadam zapadnim BVP i tenkovima, a takve najave postoje u domenu potencijalne saradnje sa Rheinmetalom.
Što se tiče iznenađenja iz Kina, izuzev tenkova, možemo uskoro očekivati i nabavku L15B.
Kojih?Биће изненађења и из других држава![]()
Slažem se, Nemačka pravi problem oko kamiona za Nore koji su manji deo borbenog sistema, tako da je naivno očekivati da će Rheinmetal nama prodati nešto što je vrhunac njihove odbrambene industrije.Тешко да ћемо добити Lynx или нешто слично![]()