Мислим да грешиш, иако дефинитивно има доста промашаја попут оног несрећног бумбара или проблема око шасија са независним вешањем или ето са одређеним сегментима ДУПС итд. Српска наменска индустрија у односу на величину територије, јачину привреде као и потенцијале инжењера и других потребних стручњака постиже фантастичне резултате! Много развијеније државе од наше немају ту гаму производа и такве извозне успехе (НОРА Б-52, Лазар, Милош, АЛАС,...). А тек по питању ВБРова смо бабароге (свака цев може имати различит домет). Почела серијска производња разних домаћих дронова и најважније домаћег радара!!! Ја бих највише волео да ми можемо све сами да произведемо, али не може ни Израел без татка преко баре ништа. Верујем да ћемо тек видети наше производе у будућности и сарадњу са Мађарском, Кином, УАЕ и Азербејџаном која ће дати нови импулс нашој наменској! Немачка војска је прошле године тестирала нови БОВ ПУМА од 18 комада је на вежби само један могао да се покрене...толико о томе! БТР је сјајан и драго ми је што смо тај дил са Мађарима направили пошто он има амфибијска својства што нама треба у одређеним деловима наше земље. Уз модернизацију са нашим КИС и СУВ он ће бити снажна подршка јединицама КоВ пошто се сада у нашој војсци избацује "цирада", дакле све пешадијске и друге јединице ће бити у оклопу заштићене док се превозе. Милош, Лазар, БТР, Хамер, БВП, БРДМ, БОВ, МРАП, Биркат,...су окосница наших механизованих и сада пешадијских јединица. Имамо преко 700 таквих возила са капацитетом од 6 до 12 бораца колико могу да превезу што је готово три пешадијске (механизоване) бригаде а биће их и преко 1.000! Са јако мало средстава имамо доста решених ставки у свим сегментима војске.