Биће да су их најахали са наруџбинама.
Eksplozija u subotu u 06 časova - treća vikend smena! Očigledno se ne staje sa proizvodnjom.
Reporteri N1 sa mesta nesreće izvšetavaju o detaljima eksplozije koja se dogodila rano jutros u kompleksu firme "EDePro", u Leštanima.
n1info.rs
,,Prema nezvaničnim informacijama do eksplozije je došlo na mašini koja se bavi prozvodnjom goriva protivgradnih raketa."
Ovi novinari su čudo! Ponavlja se priča od prethodne eksplozije, kada su činjenicu da se radi o raketama ,,GRAD" protumačili kao protivgradne rakete, a sada i kao gorivo protivgradnih raketa.
Što se tiče helikoptera, pogledao sam sada snimak gde se pominje nabavka Mi-35. Dodao je MO nakon pominjanja kiparskih Mi-35 i sledeće: ,, i vatr....." gde je prekinut.
To ,,vatr..." je očigledno Ka-32.
Znači do kraja oktobra za RV i PVO stižu Mi-35, Ka-32, C-295, H-145,..... Uz verovatne nove radare, dronove, kamikaze,....
Kao što rekoh, očekujem neki novi upečatljivi prikaz, samo ga pomeram za kraj oktobra, početak novembra na nekom aerodromu, tipujem na Kraljevo, aerodrom Lađevci, zbog novog hangara i novoizgrađenih 200 m stajanke.
Pa da vidimo da li sam pogodio. Batajnica je već bila proletos, sada Niš. Taman da i ovaj deo Srbije dobije jednu predizbornu injekciju.
Lađevci pre oko godinu dana na slici ispod. Taman da se stajanka ispuni vazduhoplovima, a po travi poređaju nova oklopna i druga vozila.