Šta je novo?

Vodovod i kanalizacija - BVK

20241030_124745.jpg

Izvire u travi

Vodovod na Miljakvcu je u stanju raspada. Trenutno voda curi na bar 6 mesta da ja znam (ugao Čelebićke i Vareške na dva mesta, Bogdana Žerajića na tri mesta i ugao B. Žerajića i Dimitrija Koturovića tek počinje non stop je mokar deo puta). Broj kavarova na vodovodnoj mreži je blizu 100 samo ove godine samo na Miljakovcu 1. To uključuje i velike havarije kod Toplane na dva mesta u sred zime i početkom leta

Око 600 кварова је било ове године само на Чукарици. Мењају се цеви колико има пара за то у ЈКП БВК, сваке године не мали број, а све то уз хронични недостатак људства на терену, стручних људи (већина прешла у приватне фирме) и других проблема. Подсетио бих да ЈКП БВК одржава преко 4000 км водоводне мреже.

A ja mislim da su ne organizovani xy puta sam prisustvovao sceni gde ih dodje 7 od tog 3 rade ostali smetaju
Inace kad dežurna noću pogon npr zvezdara oni samo krpljenje rade na zvezdari a ostatak zatvaranje obezbeđenje i krpljenje ako je neka vitalna ustanova ugrozena

Posle beskonačno prijava da na Cvetanovoj konstantno curi voda, kvar saniraju privatni majstori. Ilegalni vodovod

Vrh