Prolazio pored Brankovog mosta pa mi upade u oči ovo. Mislio sam da grad Beograd opet pravi neku novu firmu i novo JKP ali ispada da su neki privatnici u pitanju i to ni manje ni više bliski saradnik Piše Vacića koji je bio na njegovoj izbornoj listi za izbore pod rednim brojem 8
Pogledajte prilog 186320
Ja ih pitala ali ne odgovaraju. Zvacu ih telefonom da pitam da li je ovo protekcija ili novi standard.Mozda je to neka proba treba ih pitati ...tesko mi da poverujem da oce izbace insu iz posla...
Stigao mi zvanicni odgovor iz Vodovoda danas.Mozda je to neka proba treba ih pitati ...tesko mi da poverujem da oce izbace insu iz posla...
Режим саобраћаја | Радови под саобраћајем |
Наслов | Заузеће паркинг места |
Улица | Пеђе Милосављевића |
Од кућног броја | |
До кућног броја | |
Почетак радова | 15/1/2024 |
Завршетак радова | 31/3/2024 |
Извођач | JKП „Београдски водовод и канализација“, Београд, ул. Кнеза Милоша бр. 27 |
Опис | Измена режима саобраћаја, укинути шест паркинг места у ул. Пеђе Милосављевића испред катастарске парцеле 1568 КО Нови Београд, у Београду, на територији општине Нови Београд, због формирања и коришћења привременог колског градилишног улаза-излаза, у току извођења радова на изградњи новог резервоарског простора у оквиру комплекса постројења за пречишћавање воде за пиће „Бежанија“ (ППВ „Бежанија“), на катастарској парцели бр. 1568 КО Нови Београд |
Линк | |
Документ | 344.18 - 13/2024 |
Od petka je iskopana rupa iz koje neprestano lije voda. Pripadnici BVK su non stop na lokaciji ali je očigledo veliki problem koji se razvlači već dva meseca.Na Cvetanovoj ćupriji danima se sliva voda sa mesta gde se desio onaj incident sa kontaminacijom vode. Ali baš dobro lije, potok