Infrastruktura:
1) Kanalizacija je koliko znam rešena od kružnog toka do prodavnice Aman.
2) Stanje asfalta je nešto bolje nego prethodnih godina, jer je veći deo ulice urađen u oktobru 2023., ali je idalje daleko od idealnog, previše rupa, a od skoro i previše ležećih policajaca, od kojih su neki previsoki, skoro je komšiji pukla guma kada je prešao preko jednog. Što se tiče poplava u toku kiše, i dalje tokom većih padavina budu poplave, sve se sliva sa brda, uz to da veći deo ulice nema kanalizaciju.
Legalni aspekti:
1) Da, i dalje se masovno gradi bez građevinske dozvole.
2) Konkretno u Surčinskom delu, mnogi su predali zahteve za legalizaciju još pre više od 10 godina, ali su idalje na "čekanju".
Životna sredina:
1) I dalje na nekim mestima postoje divlje deponije.
2) Što se tiče buke, najviše dolazi od teretnih kamiona, kojih i dalje ima previše, konkretno od firmi "Aman" i "Sunce". Vredno je napomenuti da je u većem delu ulice zabranjeno da voze kamioni teži od 3.5t, međutim, videti kamion sa prepunjene dve prikolice sa peskom, artiklima iz prodavnice, itd, je svakodnevna pojava. Konkretno nam zbog toga najviše propada asfalt u ulici.
Sigurnost:
1) Ulica je puna pasa čiji su vlasnici nemarni i ne drže ih u ograđenom prostoru i koji umeju da napadnu, više puta smo prijavljivali nadležnima, ali njihov odgovor je da "pasa nije bilo kada su oni izašli na teren", te to i dalje nije rešeno. Sigurnost pešaka je ugrožena takođe zbog toga što veći deo ulice nema trotoar, a u ulici voze iznad ograničenja, posebno noću, a danju teretni kamioni.
Saveti za kupovinu:
- Ako mene pitaš, gledaj da si negde što bliže kružnog toka, jer ulica što je bliže kružnom toku, uređenija je. Konkretno mislim na trotoar, kanalizaciju, bolji javni prevoz, bolji asfalt,... Takođe, nisam pomenuo, gotovo celom dužinom u Surčinskom delu paralelno sa ulicom protiče kanal "Galovica", koji često ume da smrdi i generalno je dosta zagađen.