Mislite li da ce biti ista od ovoga u neko dogledno vreme?Prenosium post sa druge teme / usvojen plan koji pokriva po;etak vinogradske
Где?Evo nama i prvih zgrada u Vinogradskoj...
Na pocetku ulice prave se dve zgrade relativno blizu kruznog toka...
Јел говорите о зградама у Милеве МарићNa pocetku ulice prave se dve zgrade relativno blizu kruznog toka...
A cujem da se pregovara za jos nekoliko drugih u bliskoj buducnosti...
Inspekcija i komunalna pozvani prošle nedelje, još uvek ništa, videćemo da li će se pojaviti. Novinare sumnjam da bi interesovalo, a studenti imaju važnija posla.Zovite inspekcije novinare studente
Šta ću kad sam se tu od rođenjaVinogradska ulica i @vinogradjanin, pa ovo je savrseno![]()
Kakvog tačno stava? Izvini nije mi skroz jasna tvoja poruka. Novogradnje ćemo dobiti svakako jer je PDR za taj potez usvojen odavno i predviđa višeporodično stanovanje. Investitor je počeo sa radovima, bez građevinske dozvole, pre 3 nedelje. Prvo su rušili neke plastenike i šupe, i što se mene tiče to nije neki problem a i verovatno nije protivzakonito. Pre 2 nedelje su dovukli bagere na parcelu, što opet ne vidim da je protivzakonito, a prošle nedelje su krenuli da ruše kuću koja se nalazi u unutrašnjosti placa, da razvlače blato svuda, i dovukli kontejner za radnike koji su stavili na zelenu površinu. Istog momenta sam pozvao inspekciju i komunalnu i napravio prijavu. Ako stanje do kraja nedelje bude nepromenjeno opet ću napraviti prijavu.Zbog takvog stava koji imate, dobićete novogradnje na pomenutim parcelama na parnoj strani.
Ne znam gde sam napisao da su mi ti radovi okej. Jel za rušenje plastenika ili samostojeće šupe, ili kopanje bagerom zemlju potrebna dozvola? Kad su krenuli da ruse stambeni objekat, odmah sam prijavio, kao i što sam napisao gore. I nastaviću da prijavljujem iako mislim da vrv neće reagovati. Stvarno ne znam o čemu pišeš i na osnovu čega izjavljuješ da je meni okej da se radi bez građevinske dozvole. Umesto toga probaj nešto konstruktivno da ponudiš.Radovi bez graðevinske dozvole su ti OK. Time si sve rekao na temu šta treba da uradiš.
Jeste.Jel za rušenje plastenika ili samostojeće šupe, ili kopanje bagerom zemlju potrebna dozvola?
Hvala ti na informaciji, nisam u materiji i mislio sam da nije potrebna građevinska ili dozvola za rušenje pomoćnih objekata kao što su šupa ili plastenik. Sledeći put slobodno odmah to napiši, uštedećeš svima vreme a i taman ćeš i edukovati nekoga, što bi trebalo svima da nam je cilj.Jeste.