Šta je novo?

"Victory Gardens" - FMP - stambeno poslovni kompleks na Čukaričkoj padini

Druže samo napred sa kupovinom ovakvih stanova. Meni se čini da si ti plaćen za ovo što pišeš. A da bi dobio argumente struke izvolite angazovati kolege arhitekte ili ako baš želiš možeš i mene angažovati i naravno platiti za tu uslugu. Ne radim dazbe odavno.
Druga stvar, u ovoj zgradi ne bi živela ni da mi date sad 10 stanova. Ne samo u ovoj ima ih još koje su za izbegavanje.
Ako te toliko brine. Ja sam odavno stambeno obezbedjena,a stanogradnju pratim jer mi je struka, a ne namera kupovine.

Ako budem imala dovoljno vremena posvetiću se detaljnom pisanju o ovom gradilištu, a to ti se znam neće dopasti.

Zato savet svima pre kupovone bilo koje nekretnine odvojte malu sumu novca za najvazniju stvar, a to je konsultacija struke.
ljudi koji su u potpunosti obezbeđeni (ne kupuju stan ili ne kupuju nekretninu kao investiciju) ili ne žele da daju stručna mišljenja za džabe, na ovom formu se neće ni pojaviti.

ovde si se pojavila kako bi nešto rekla, a pošto si rekla da ne radiš džabe, logično ... neko te je platio da to kažeš što si rekla.
a pošto si stručnjak koji radi za novac, ali opet , ipak voliš ljude i rado bi da pomogneš ljudima da ne kupe loš stan (i ispadaš kontradiktorna), opet ću te pitati :)

šta ne valja sa ovom zgradom?

Pročitaj opet predhodni post. Ili kupi stan pa sacekaj neko vreme, kvalitet gradnje će ti tada biti jasan.
Ili opet ću ponoviti, konsultuju stručnjaka pre kupovine.

Ovo nije korektno, da se ostavi komentar "nista ovo ne valja" bez argumenata.
Ne trebaju nam detaljni proracuni na drugu decimalu, vec samo par opisnih stavki zasto ovaj projekat ne valja.

A ko hoce detaljnu analizu nek plati strucnjaka, to se slazem.

Slažem se sa @chiko . Forum i jeste tu da podelite bar deo znanja sa nama. Ja lično nisam duboko u tematici a voleo bih da znam, i zbog ovog a i drugih projekata.

Ovo nije korektno, da se ostavi komentar "nista ovo ne valja" bez argumenata.
Ne trebaju nam detaljni proracuni na drugu decimalu, vec samo par opisnih stavki zasto ovaj projekat ne valja.

A ko hoce detaljnu analizu nek plati strucnjaka, to se slazem.
to sam i ja rekao , dva puta sam pitao šta ne valja :)

Vrh