Ali vi kupujete stanove od SNS investitora, Kadena je tu na celu prodaje cista caci firma puna botova tako da ne kapiram po cemu ste vi u poziciji da druge prozivate da su botovi i sendvicari jer isticu negativno misljenje o projektu
ovaj dalekovod je navodno napona 110kv, znači da bi trebalo naselje biti udaljeno minimum 110m ne od žice već od nosećeg stuba dalekovoda. možda do ugla IVY ima 110m, ali veći deo IVY je unutar 110m kruga, a sa OLIVE može da se "suši veš"Sve mogu da razumem. Ali činjenicu da neko plati da živi pored dalekovoda nikada neću moći. Biće da je do mene.
Pogledajte prilog 251773
To ti nikad ne kažu, da to postoji, a onda prodaju priču kako ce se to pomeritiSve mogu da razumem. Ali činjenicu da neko plati da živi pored dalekovoda nikada neću moći. Biće da je do mene.
Pogledajte prilog 251773
Ne znam za ovaj parket, tacnije to su viseslojni podovi (mislim da je na najboljem glasu Tarkett, ali prisutna je Tara dosta), ali tehnicka specifikacija koja nam je dostavljena sa proizvodjacima je bas prijatno iznenadjenje.
Kod nas ugradjen Tara parket.
Pa da, to je samo gornji sloj hrast, nije masiv. Ne cudi me, ali to je verovatno svaki taj viseslojni.. Ostalo je top stvarnoKod nas ugradjen Tara parket.
Izgled top, tvrdoća 0… Bukvalno sta god ti ispadne na parket ostaje rupa. Od nogara stolica ostaju tragovi… Bas sam razocaran.
Ako nemate drugi izbor birajte hrast prirodnu nijansu (ostecenja nisu bas upecatljivo uocljiva u toj nijansi) za razliku od svetlih nijansi gde se svaka tacka vidi.Pa da, to je samo gornji sloj hrast, nije masiv. Ne cudi me, ali to je verovatno svaki taj viseslojni.. Ostalo je top stvarno
Hvala puno za savet, nazalost vec sam izabrala svetlijiAko nemate drugi izbor birajte hrast prirodnu nijansu (ostecenja nisu bas upecatljivo uocljiva u toj nijansi) za razliku od svetlih nijansi gde se svaka tacka vidi.
Neki su stitili parket sa dodatnim lakiranjem mada kazu da nema nekog efekta… Posle prvog ostecenja covek se navikne, mi smo se pomorili sa timHvala puno za savet, nazalost vec sam izabrala svetliji![]()