Šta je novo?

"Victory Gardens" - FMP - stambeno poslovni kompleks na Čukaričkoj padini

Raspitala sam se kod Kadene direktno i ovo su informacije koje sam dobila:
Paketi za opremanje kupatila su “istekli” tako da svakako ostaje instalacija za susac (na struju).
Venecijaneri spoljni su ukljuceni u cenu.
Kakve su to instalacije za susac za struju, obican utikac ?
I onda utiplas susac na zid.

Svima je jedna tema bitnija od druge, Vama da li su podigli još jedan sprat, drugima kako se Kadenina obećanja uklapaju sa postojećim stanjem. Vama i drugim kupcima je prihvatljiv rizik u vidu neizvesne sudbine nehighijenskog naselja, visok nivo vazdušnog zagađenja koji oni proizvode, problem drenaže atmosferskih voda, obmanjujuće marketing strategije Kadene i obećanja za koja nemaju pokriće, život pored jedne od najprometnijih ulica na Banovom Brdu, nedostatak okolne infrastrukture. Sa druge strane postoji ljudi koji razmišljaju da li žele da kupe stan, nisu iz ovog kraja i jedine izvor informacija im je Kadena. Za njih je ovo jedno od retkih mesta gde mogu da dobiju i drugu perspektive od one što Kadena prodaje i obećava bez pokrića. Hvala Bogu ovaj forum ne služi samo da bi se pratio napredak radova, i broj izgrađenih spratova, za te svrhe su dovoljni i promo snimci i newsletter-i Kadene.

Svi imamo drugačiju toleranciju na rizike, kapacitet da vidimo neku viziju ili slično, ali ono što svi imaju pravo jeste da budu informisani. Tako da ukoliko neki narativ, potkrepljen činjenicama, ne odgovara Vašem viđenju, nekorektno je reći da je to trolovanje. Što bi rekli Živi bili pa videli. :) P.S. Mogu vam slati slike napretka na dnevnom nivou, ako Vam baš znači. Svaki put kad prošetam kuče napraviću fotku. Ali bolje da se borite sa Kadenom da ispune sve što su obećali dok vam nisu uzeli novce :)
Ne moras miki, zivim u tom kraju 10 godina, vidim sta se radi, i veruj mi promislio sam pre nego sto sam "dao novce"... svidja mi se kraj i zato sam kupio stan u VG... samo ti šetaj kuče, ne obaziri se na mene....

Ne moras miki, zivim u tom kraju 10 godina, vidim sta se radi, i veruj mi promislio sam pre nego sto sam "dao novce"... svidja mi se kraj i zato sam kupio stan u VG... samo ti šetaj kuče, ne obaziri se na mene....
Ako si iz kraja, iskreno pitanje: Što VG a ne Banovo Brdo Residence? Nekako mi je BBR u svakom aspektu bolji. Pretpostavljam da je razlika od oko 300-400 eur po kvadratu igrala ulogu?

Slazem se da su degenerici mogli bar da posalju upit za te sušače ili šta već. Da i ja sam kupac stana u VG i jako me brinu sve teme osim napretka radova i pratim ih. Istražio sam u katastru sve parcele okolo i parcela na kojoj su Romi je u vlasništvu Amaneo.doo koji je vlasnik Amana i čiji je direktor uhapšen pre par meseci ako se ne varam. Pozitivna stvar jeste to što država nije vlasnik, ali i ovo deluje kao državna struktura i to da dokle god će im komšije biti dobre za glasove i mitinge, biće tu.
Pozitivna stvar je što se SNS sekta raspada i nadam se da će sa tim govnima otići i sva ostala, pa i neka od kojih mi zavisimo, ne bi mi bilo žao. Sportski pozdrav i vama svima

Ako si iz kraja, iskreno pitanje: Što VG a ne Banovo Brdo Residence? Nekako mi je BBR u svakom aspektu bolji. Pretpostavljam da je razlika od oko 300-400 eur po kvadratu igrala ulogu?
Jeste bolji, al kad sam se ja raspitivao oko BBR, minimalna cena je bila 3600 e/kvm... a u VG sam platio 2850... i plus u VG sam imao sanse da dobijem kredit preko Aik banke posto je uslov bio 0% izgradjenosti... a za BBR nije postojala opcija da se kredit dobije u ranoj fazi

20250524_132123.jpg

Traje to danima, naprave čep, boli ih vršnjak savršeno. A imaju mesta unutra, ali zašto bi.

Ove terase koje izlaze direkt na drum, ja ne znam stvarno. Jesu li ti ljudi svesni buke i vazduha? Znaju li kako to noću zvuči kad krene peglanje preko praznog druma?

Pozdrav svima, pitala bih forumaše koji su kupili stan u Victoriju i ove koji to još uvek razmatraju jer znam da su već ušli u detaljnu analizu :) Gledam stanove u Rosewood i imam dilemu oko potencijalnog osvetljenja tih stanova kada se budu napravile zgrade prekoputa. Na stranu što bi naredne sigurno dve godine bilo gradilište, to bih prihvatila. Oni imaju izuzetno velike terase, ne znam koliko je isplativo. Sa druge strane Olive kasni i taj dalekovod mi se ne svidja a ne bih da čekam da država to reši niti da "verujem" da će država to da reši :)

Juce sam prolazio pored gradilista, Olive je konacno krenula da izlazi iz zemlje

30.03 sam prosli put obišao gradilište, i bila je situacija da je Olive na nultom nivou, a ova druga zgrada je tada imala 3 sprata... evo sada Olive jedan sprat iznad nultog, ali Ivy je dobro odmakla... deluje mi da će Olive žestoko da kasni... taj jun koji sad obećavaju pomeriće se tamo na 2027 samo tako...

Caos, da podelim poslednje informacije koja ja imam od pre neki dan. Kazu da ocekujemo useljenje u IVY kraj aprila, pocetak maja. E SAD.. Sjajno ako bude tako, ali to ce biti nas prvi ulazak u stan, dakle tek tada ide opremanje, koje objektivno traje 3 meseca bar. Ne mogu za taj broj kupaca da obezbede posetu.

Da li ima smisla da probamo malo da razgovaramo da nam je bitno da se uzmu mere bar koji mesec ranije? Msm, necemo svi da ulazimo u jedan stan, nego svako u svoj

Da li ima smisla da probamo malo da razgovaramo da nam je bitno da se uzmu mere bar koji mesec ranije? Msm, necemo svi da ulazimo u jedan stan, nego svako u svoj
To sam pitala. Kaze nemoguce je dati svima po jedan ulazak jer je ogroman broj stanova, a to je ipak ulazak na gradiliste. Mislim da moramo da insistiramo. Oni ce nam dati mere svakako, ali mislim da to nije dovoljno. Svaki stolar trazi da udje, da premeri. O arhitekti da ne pricam..

To sam pitala. Kaze nemoguce je dati svima po jedan ulazak jer je ogroman broj stanova, a to je ipak ulazak na gradiliste. Mislim da moramo da insistiramo. Oni ce nam dati mere svakako, ali mislim da to nije dovoljno. Svaki stolar trazi da udje, da premeri. O arhitekti da ne pricam..
Razumem sta hoce da kazu, a razumem i da ima svakakvih ljudi, ali hocu da kazem da ce svakako napraviti cep kad svi nagrnemo sa arhitektama...

Ljudiii, da li je neko skoro prolazio i video da je Olive maltene uz brdo, gde ce ici ulica za ulaz u komplex i garazu? Bukvalno nema mesta osim da se “prosiri” plac i kopa brdo…

Meni je pre 2 nedelje delovalo da i nije bas uz brdo, ne znam sa druge strane kakva je situacija
8ea174d4-bbd0-4e0a-8e14-f6cc9a6245dd.jpeg

Da, olive jeste uz brdo i rekao bih blize cak ulici nego Ivy, ali mislim da ima mesta taman za jednu ulaznu traku sada izmedju olive i brda. Nece kopati vise brdo jer nije njihov plac, a i ne smeju zbog dalekovoda. Meni je vise zabrinjavajuce blizina ulice, terase ce biti buk iznad trotoara, sto je okej za dorcol i manje ulice, ali ovde je intenzitet saobracaja i brzina kretanja dosta veca.
Mene interesuje da li se neko raspitivao o trenutnim cenama i drugoj fazi? Da li ce se uopste graditi i kada? Mislim da im prodaja jako slabo ide sudeci po dostupnim stanovima na sajtu, non stop otkljucavaju i zakljucavaju iste stanove mesecima

Vrh