Tako je, bio sam za dodatni parking mesto i dinamika je 40% odmah pa na svakih sledecih 20% zgrade se daje po 20%.Mislim da mora da se ili uzme kredit sa manjim procentom ucesca, ili da se odmah iskesira 40%
Tako je, bio sam za dodatni parking mesto i dinamika je 40% odmah pa na svakih sledecih 20% zgrade se daje po 20%.Mislim da mora da se ili uzme kredit sa manjim procentom ucesca, ili da se odmah iskesira 40%
Je l parking mesto i dalje 22k?Tako je, bio sam za dodatni parking mesto i dinamika je 40% odmah pa na svakih sledecih 20% zgrade se daje po 20%.
Da, cene parking mesta nisu menjaliJe l parking mesto i dalje 22k?
Prema CEOP-u u pitanju je parcela prekoputa gde je sada Henex tehnički pregled.Ne znam da li je na tom placu planirano ovo
Pogledajte prilog 223329
i meni deluje kao da ide jaaaako sporo, svakodnevno prolazim tuda.. kako mi se cini i koliko mogu da vidim u prolazu kolima, vrlo malo radnika je tu… na prste ruke se mogu prebrojati… iako su trazili da se uplati rata za 20% izgradjenosti, a koliko vidim ovde sta se pise Olive jos nije ni pocela.. to mi bas nije najjasnije..Ja sam prolazila 2 puta namenski da snimim dim i saljem prodavcima i kao za inat jednom krene kisa, drugi put nije bilo paljevine! Mogu se pozvati na ovu sliku, iskoristiti je. Nego, kako napreduje gradnja, zna li ko? Meni nije delovalo da ima ogromnog napretka
Slobodno!Ja sam prolazila 2 puta namenski da snimim dim i saljem prodavcima i kao za inat jednom krene kisa, drugi put nije bilo paljevine! Mogu se pozvati na ovu sliku, iskoristiti je. Nego, kako napreduje gradnja, zna li ko? Meni nije delovalo da ima ogromnog napretka