Šta je novo?

"Victory Gardens" - FMP - stambeno poslovni kompleks na Čukaričkoj padini

Jel moguće da ovoliko još slobodnih stanova imaju 🤯
Čak i Ivi ima baš dosta neprodatih.

Baš su se zaigrali i precenili sa cenama. Baš sam šokiran koliko ima stanova. Kad pogledaš sve druge projekta u gradu gde se pre početka izgradnje prodaju skoro svi stanovi ovo je baš previše slobodnih.

Kapiram da neko ko ima para može baš dobro da im obori cenu.

Sve se toliko odužilo verovatno jer je jako malo novih kupaca i fali im svežeg kapitala za neke krupne napretke u izgradnji. Verovatno će sad da navale svim snagma da završe Ivi i da prodaju te silne stanove tu kad ljudi mogu da vidi šta kupuju, a da će Olivia pričekati još baš dosta.

Ne znam da li je mogući da se odustane od stana zbog tolikog kašnjenja i da ti bude vraćen novac. Baš mi je neverovatno da ovoliko ima slobodnih stanova.

Dobra stvar je - ovo je 1. faza, i osim ukoliko ne misle da im ostale 2 potpuno puknu, ovde nece smeti da se mnogo brukaju, jer u suprotnom nece ni za 2000 moci da prodaju. Kad sam potpisao ugovor, rekli su da su slavili 400ti prodati stan..

Ljudi su, sigurna sam, svesni u kakvom okruženju se nalazi Victory Gardens i želim da verujem da većina njih razmišlja svojom glavom, vodi računa o zdravlju svoje dece i sebe, pa samim tim ni prodaja ne ide najbolje. Mi koji živimo na Čukaričkoj padini potrudili smo se da širimo svest o stvarnom stanju na terenu i nadam se da smo uspeli da utičemo na to da ljudi ne ulažu svoj novac u nešto ovakvo.
I dalje se svakodnevno suočavamo sa zagađenjem vazduha zbog paljenja kablova i raznog otpada u nehigijenskom naselju. Dosta komšija s kojima sam razgovarala planira da se odseli jer je postalo jasno da u ovom sistemu rešenje ne postoji. Nastavljamo da vršimo pritisak na opštinu da preduzme nešto konkretno i činjenica je da oni pokušavaju da reše problem, ali je isto tako činjenica da postoje grupe koje očigledno funkcionišu van svakog zakona, i da običan građanin trenutno nema kome da se obrati za realnu pomoć.

Takođe i u...

Da sećam se ali je izgleda tek sada dospeo u medije.

Da, urušavanje zemlje se nije desilo slučano.

Poslednja izmena:
Necu ulaziti u to zasto se desilo, jer ne znam ama slovo o gradjevini. Ali postoji razlog zasto se sada o tome pise i zasto se objavljuje

• Sviđa mi se
Reagovanja: h2o
Neko iz Kadene se zamerio predsedniku psihiću, a to nije dobro za projekat i nas koji smo tu. Mozda je i Čović, ko zna.

Na stranu činjenice da ovo jeste ozbiljno kad god da se desilo, svi članci koji su objavljeni deluju kao copy paste jednog drugog, ujedno su i vrlo temeljni što ukazuje na to da su spremnljeni unapred.

Tako da se moram složiti sa ostalima da je neko izrazito želeo da ovo sada bude u vestima.

Neko je odlucio da plasira tekst. Pitanje je zasto? Opada traznja pa hoce da sabotiraju druge vece projekte? Vidim dnevnik.rs je objavio tekst a znamo da je Galens vlasnik Dnevnika.

Nemam predstavu, samo sam preneo linkove koji su mi izašli u pretrazi kada ukucam Beobuild.

Neko je odlucio da plasira tekst. Pitanje je zasto? Opada traznja pa hoce da sabotiraju druge vece projekte? Vidim dnevnik.rs je objavio tekst a znamo da je Galens vlasnik Dnevnika.

Zar nije ovo Čovićev i Vasićev projekat? Oni su ljudi vlasti, znači da je u pitanju neko interno zameranje. Galens svakako ne bi smeo na svoju ruku da ide protiv njih.

Možda bivši zaposleni u PKB Banci koju su likvidirali sa Ljubom Šiptarom.

Nakon urusavanja je angazovana druga firma da napravi taj zid jer su oni ocigledno olako shvatili tu stranu koja je ispod brda. Urusila bi se opet da nije uradjeno kako treba

zar nisu ovaj projekat poveli nekadasnja ekipa bnv koja se odvojila i krenula druge stvari da radi? Tako sam cuo. Ali to su caciji u svakom slucaju.

Projekat su im radili ovi koji su uradili pola bnv inace.

Od danas
IMG_8402.jpeg
IMG_8403.jpeg

Нема везе, с овим текстом иде нека вечна забрана, неће никад бити довршено наредних неколико деценија, мада видећи како размишљају људи на власти, вероватно ће измислити неки начин да се запише као неко табу место као вечно понижење

Vrh