od ovoga nece biti NISTA, sledece barem 3 godine ako se iskombinuje rok izgradnje sa apsolutno nepostojecim ekonomskim opravdanjem za ovoliki objekat. Josh jedan trzni centar u trenutku kada su nam prosechne plate u odnosu na pre 2 godine, manje za skoro sto evra?! Josh jedan poslovni oblakoder u trenutku kada su poluprazni i postojeci kapaciteti u gradu i privreda je na aparatima za odrzavanje zivota?!?!
btw da sam ja verano, ja bih preko svojih stranackih veza, koje sigurno ima u DS-u jer ne bi bio ovde da ih nema, finalizirao prodaju imovine Beobanke i kupio njihov soliter na Zelenom Vencu (koji ima oko 15 spratova), koji zvrji prazan vec skoro 8,9 godina i odradio ono sto je Matic uradio sa Uscem. Onaj soliter je na istorijski jedinstvenoj lokaciji u centru (realno, sumnjam da ce urbanisti dozvoljavati, ako se ikada oslobodi odgovarajuca parcela, da se u toj blizini izgradi nesto novo, te spratnosti), vec je pravljen za poslovnu upotrebu pa se arhitektonsko-gradjevinski projekat zadrzava na enterijeru i fasadi. Jedini minus ove zgrade je nepostojanje parkinga.
u svakom slucaju taj projekat je mnogo realnijih kapaciteta od ove vavilonske kule kojom ce samo promaja da juri...ako im treba nesto vece nek sredi zgradu RAD-a....ako ovaj projekat uprkos svemu krene da se radi, onda je moja pretpostavka da se radi prvenstveno o projektu, preko koga se peru veeelike pare