dragan
Professional
Vreme je da se otvori i ova tema po drugi put, jer je diskusuja otišla u drugom pravcu:
"Prema nezvaničnim informacijama sa terena saznajemo da je počela priprema terena za izgradnju
na poslednjem neizgrađenom zemljištu preko puta Arene u bloku 23.
Na zemljištu, čiji je vlasnik Verano Invest, predviđen je stambeno-poslovni blok od po 4 zgrade sa
8 spratova ukupne površine oko 25 000 kvadratnih metara.
Parcela je veličine 1.54 hektara i nalazi se na izuzetno ekskluzivnoj lokaciji duž autoputa za aerodrom."
( editovan text )
stara varijanta
Projektant i izvođač radova 'Projmetal' mi je potvrdio da će se graditi te zgrade
kada sam polovinom Novembra slikao gradilište :
. . .
. . .
Milan":gkt88zrj je napisao(la):Da li neko zna šta se gradi na uglu u bloku 23 uz auto-put, u vidnom polju Beogradske arene?
Drugačije rečeno na uglu Bulevara Arsenija Čarnojevića i ulice Proleterskih solidarnosti, u bloku 23.
Pre manje od godinu dan na web adresi Verano Group vlasnika parcele bila je vest da će tu praviti zgradu
od 40. spratova Verano Tower.
Danas je njihov web portal u "izgradnji", pa nema nikakvih informacija ni o njima, a ni o projektima.
Pa me interesuje da li su promenili odluku ili će grad napokon dobiti novu visoku zgradu tower
(ne manju od 100m visine).
Današnje informacije o toj lokaciji su mi ne jasne. Otprilike kažu "stambeno-poslovni prostor"
ma šta god to značilo (i u Kaluđerici ima takvih objekata) ili neka manja zgrada u staklenoj fasadi
koja se vidi na ovom web portalu u projektima itd.
Na gradilištu nema nikakve table o građevinskim radovima.
Živim u blizini, pa sam ne strpljiv. Hvala onom ko mi pomogene.
Nenad":gkt88zrj je napisao(la):Kula se nece graditi koliko je poznato.
Gradice se objekat slican ovome na renderingu, mada konacan izgled jos uvek nije poznat.
Verano je za tu lokaciju nasao partnera tako da bi trebalo da se relativno brzo primene nameni.
Ako si vec u okolini, onda prati desavanja na gradilistu pa javi kada se desi nesto novo!
Pozdrav!
Već je objavljeno na ovom sajtu :Milan":gkt88zrj je napisao(la):Hvala Nenade. Javiću, čim bude većih promena na gradilištu.
"Prema nezvaničnim informacijama sa terena saznajemo da je počela priprema terena za izgradnju
na poslednjem neizgrađenom zemljištu preko puta Arene u bloku 23.
Na zemljištu, čiji je vlasnik Verano Invest, predviđen je stambeno-poslovni blok od po 4 zgrade sa
8 spratova ukupne površine oko 25 000 kvadratnih metara.
Parcela je veličine 1.54 hektara i nalazi se na izuzetno ekskluzivnoj lokaciji duž autoputa za aerodrom."
( editovan text )
stara varijanta
Projektant i izvođač radova 'Projmetal' mi je potvrdio da će se graditi te zgrade
kada sam polovinom Novembra slikao gradilište :
. . .
. . .
Ovo je jedini post koji je bio u vezi ove teme, pa da sačekamo nove info za Verano.vrachar":gkt88zrj je napisao(la):Strpljenja. Uskoro ce biti svezih informacija iz prve ruke vezano za ovaj i sve Veranove projekte