Kakve masovne grobnice?Зелено је ВРО ако гледамо фотографије тек неких 100ак година. тако да о некаквом уникалном зеленилу и реткој флори и фауни не може да буде много разговора.
Ипак, урбанизација ВРО би коштаа јако много, јер с емора прво насути, а онда још и утврдити.
У нашем случају опет нека елита, и ништа јавни интерес што је наравно недопустиво.
Оно што је на ВРО за сада не истражено, а што може да доведе до повећаног друштвеног интереса су масовне гробнице за које неки тврде да постоји, али нема поузданог доказа. Грађевински радови на ВРО би тада затрли сваки траг, што је посебно недопустиво.
Стога, док се не истражи горе наведено питање, сматрам да је понтноски мост више него довољан.
Зелено је ВРО ако гледамо фотографије тек неких 100ак година. тако да о некаквом уникалном зеленилу и реткој флори и фауни не може да буде много разговора.
Ипак, урбанизација ВРО би коштаа јако много, јер с емора прво насути, а онда још и утврдити.
У нашем случају опет нека елита, и ништа јавни интерес што је наравно недопустиво.
Vucko wrote:
....i potencijalno premeštanje Starog Savskog mosta na Lido. Ovi ljudi toliko mrze zelenilo da moraju sve da uzurpiraju i betoniraju.... ,,
Ma hajde...
Isto tako ne dostizna mi je i šuma u Brazilu.
Ispada da treba da zabranimo ulaz ljudima u Košutnjak, Topčider...
Volimo da boravimo u urbanim zelenim oazama
Kvazi ljubitelji nam ne dozvoljavaju da imamo još jednu zelenu oazu. izigravajuci velike štitonoše
Zapravo čovek mora da ima čamac ( viši stalež) da bi došao do Lidla rj. VROa. Tako da je VRO samo za privilegovane . Ostali sada zavise od milosti vojske i to samo leti da li će postaviti pontonac ili ne.
Vi kvazi ljubitelji prirode zamišljajte i dalje Amazoniju a 3 milionskim gradjanima ,nama pored Topčidera i Koštnjaka treba i VRO da se opustimo u što prirodnijoj bez zgrada zelenoj sredini
Pešački most preko kanala do VRO je nužnost a ne želja.
Постоје оправдане сумње да је ОЗНА сахрањивала у масовне гробнице тела које је донела Сава - из злогласног Јасеновца.Kakve masovne grobnice?
Мени квадратни метри и насеље на ВРО не требају, само да се разумемо, али ад ВРО постане то што ти пишеш, потребно је ипак уложити нека средства. Иначе остаје само шума где живе дивље свиње и фазани.Zašto se većinski po svetu, izvan država sa banana upravama na čelu istih, čuvaju veliki gradski parkovi i oaze zelenila, umesto da se betoniraju i da se pretvaraju u stambeno - poslovne prostore?
Мени квадратни метри и насеље на ВРО не требају, само да се разумемо, али ад ВРО постане то што ти пишеш, потребно је ипак уложити нека средства. Иначе остаје само шума где живе дивље свиње и фазани.
Samo pontonski most i ništa drugo, baš kao što se radi trenutno.Ja mislim da treba staviti pesacki most koji je otvoren samo dok ima dnevne svetlosti.
to je nemoguce.Ne treba da bude nepristupacna suma u sred grada. Ja mislim da treba staviti pesacki most koji je otvoren samo dok ima dnevne svetlosti. Uz to porusiti sve sto je izgradjeno i ostaviti samo zemljane staze na VRO bez ikakve dalje urbanizacije.
Bukvalno. Ne treba dirati nista inace ode u pm pa ce da naprave MaxBet, Lidl, solitere i Crowne Plazu tamoto je nemoguce.
Ako se ostvari stalna veza sa kopnom VRO postaje nova Ada. Dolaze kafici, pijanci, pivo, lezaljke, beton i divlji psi.
Nemojmo se saliti, znamo njihove prioriteta.Ne mora da postane. To zavisi od grada prvenstveno, da li će da izgleda kao Central Park ili kao Ada Ciganlija.
Ne mora da postane. To zavisi od grada prvenstveno, da li će da izgleda kao Central Park ili kao Ada Ciganlija.