Može, može. I to na običan prompt, ne moraš da kreiraš agente itd. Ima načina više.Može da ti da predlog u formi teksta, mislio sam da ne može sam da generiše tabelu za tebe u Excelu.
YesGenerisao ti je ChatGPT excel fajl?
Zavisi kako gledaš. Što ga bolje koristiš to si produktivniji. AI je najjači kad ga upariš sa našom inteligencijomZaista će nas sve zameniti
Postoji 2 opcije kao uvek, ili ce se nonstop dizati lestvica ocekivanja i produktivnosti ili idemo ka universal basic income scenariju gde covek ne moze da se vise takmici sa masinom.Zavisi kako gledaš. Što ga bolje koristiš to si produktivniji. AI je najjači kad ga upariš sa našom inteligencijomMislim ima raznih stanovništva, ali za mene lično je AI nešto kao moćan čekić kojim vešto baratam svojom rukom.
Sve je dobro dok sebi ili nekom drugom ne razbijem glavu.
Ja idem na kartu gotovosti da naučim bilo šta gde me neće zameniti. Znam da kuvam jbg, tu ima posla uvek. Nemam stanove da izdajem, a rado bi grickao kašičicu u kafiću i završavao poslove po gradu...Postoji 2 opcije kao uvek, ili ce se nonstop dizati lestvica ocekivanja i produktivnosti ili idemo ka universal basic income scenariju gde covek ne moze da se vise takmici sa masinom.
Ja se nadam da ce programiranje da potraje jos barem 10-20 godina kao dobro placena oblast, a deca mogu da rade nesto drugo![]()
Npr da izdaju stanove![]()
Samo nabavi ove robote evo izlaze mi tekstovi i od pre par godina i grickaj kašičicu i nadgledajJa idem na kartu gotovosti da naučim bilo šta gde me neće zameniti. Znam da kuvam jbg, tu ima posla uvek. Nemam stanove da izdajem, a rado bi grickao kašičicu u kafiću i završavao poslove po gradu...