Šta je novo?

Vatrogasna stanica Novi Beograd

Најбоље би било у Борчу, пошто ту фали средња школа, уз гимназију наравно.
 
Нешто немамо индустрије ни тамо, ал има у Панчеву, па може. Може и у Горњи Земун/Батају.
 
Није неопходно да буде баш машинска, може да буде општа техничка школа. Можда би у Добановцима или Сурчину добро дошла машинска школа?
 
Меже бити. Тај троугао: Шилерова - Сурчин - Батаја.
 
VulVulin kaže da će do marta biti gotova vatrogasna stanica. Što je realno očekivati, pošto treba impresionirati raju do aprila, jelte...


Politika nema slike gradilišta, samo RTV Pančevo ima jednu sliku VulVulina kako sa svitom gleda u rupu temelja kao Kim Džongovi kad gledaju u razne stvari. :D

U stvari ajd' da okačim, kad već novi forum olakšava kačenje i adaptacije slika... 😁 Evo gore slike VulVulina u obilasku.
vulin-stanica-3-1024x655.jpg

42-15849327.jpg
 
Нешто немамо индустрије ни тамо, ал има у Панчеву, па може. Може и у Горњи Земун/Батају.

Већ има МОЦ у Земуну у Наде Димић који покрива тај део града, огромна је зграда у њој је и Медицинска школа, можда би могли ту да стану.
 
Мало потцењујемо техничку школу НБГ као да се ради о машинској школи. Смерови у њој су компјутерско конструисање, оптика, грејање и климатизација и прецизна механика. Електротехничка или ти МОЦ у Земуну такође нема машинске или аутомеханичарксе смерове, већ информационе технологије, аутоматику, рачунарске мреже и трогодишњи за расхладне уређаје. Сву ову расправу о школама можемо да пребацимо на тему о школству и образовним установама.
 
Da li se i vama čini da je ovo mali montažni objekat za prilično veliki plac?
 
Биће поред још један већи административни објекат за Сектор за ванредне ситуације.
 
Čiji je ono plac pored sa kamionima i autobusima? Nije mi i dalje jasno zašto nije pravljen klasičan objekat već montažni.
 
Velika parcela za ovako malu stanicu
Биће поред већи административни објекат сектора.
Čiji je ono plac pored sa kamionima i autobusima? Nije mi i dalje jasno zašto nije pravljen klasičan objekat već montažni.
Мислим да је тај плац са аутобусима намењен за факултет безбедности и географски факултет. Монтажно су ишли због времена, и генерално је ок решење.
 
Ja sam mislio da će ovo biti mnogo veća stanica
 
Нема људи ни опреме за већу јединицу.
 
Vrh