Bender Rodriguez
Professional
- Učlanjen(a)
- 12.03.2017.
- Pohvaljen
- 63.001
Aha! Letuješ van Srbije!
Dupla izdaja!!!
Dupla izdaja!!!
Ja sam altruista, brinem za sve vas u Beogradu
Mene trenutno druge brige more
Pogledajte prilog 251744
J...o im pas mater. Zar i radnim danom? Mogao je bar vikend da bude. Stotinak ljudi se skupilo?! Nečuveno!Još jedno babato iz..kavanje
Za potrebe održavanja manifestacije "Gumball 3000", uključujući montažu i demontažu sadržaja, saobraćaj će u ponedeljak, 22. septembra od 14 do 23 časa, biti obustavljen u ulicama Kolarčeva, Francuska i Vase Čarapića (do ugla sa Dositejevom).
![]()
Na Trgu republike u Beogradu sutra se održava manifestacija, doÄi Äe do izmene u saobraÄaju
Grad Beograd Äe u ponedeljak, 22. septembra, biti domaÄin ovogodiÅ¡njem reliju "Gumball 3000", meÄunarodnom automobilskom reliju slavnih koji se održava na javnim putevima, najavljeno je iz Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija i koordinaciju.www.blic.rs
Pa koja je poenta što ti tatini sinovi voze sve to ako ostatak čaršije i sveta ne znaju i ne vide to?J...o im pas mater. Zar i radnim danom? Mogao je bar vikend da bude. Stotinak ljudi se skupilo?! Nečuveno!
Nekada je taj Gumball bio organizovan na platou ispred Starog dvora![]()
Sta kaze vodonacelnik na ovu temu:
![]()
Šapić o Pionirskom parku: Grad nema mehanizme da ga odblokira
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da gradske službe nemaju mehanizme da oblokiraju bilo koju ulicu ili park u gradu.www.danas.rs