Šta je novo?

Vanredno zatvaranje ulica zbog snimanja, manifestacija, protesta i sličnog

Ja sam altruista, brinem za sve vas u Beogradu

Mene trenutno druge brige more

Pogledajte prilog 251744

Lepa slika. Uzivaj. Lepše letovanje nema, nego u Septembru, bar za moj ukus.

Zbog ovih novonastalih oranica na Novom Beogradu, biće više posla za vulkanizere i majstore za felne. Nisam još prošao da uživo vidim kako to izgleda, ali mogu da mislim. Nekada sam tuda prolazio svaki dan, sada ređe.

Još jedno babato iz..kavanje

Za potrebe održavanja manifestacije "Gumball 3000", uključujući montažu i demontažu sadržaja, saobraćaj će u ponedeljak, 22. septembra od 14 do 23 časa, biti obustavljen u ulicama Kolarčeva, Francuska i Vase Čarapića (do ugla sa Dositejevom).

Zbog triatlona na Adi se obustavlja saobraćaj u delovima Beograda: Ovo je ceo spisak, znaju se i satnice

Privremene izmene u saobraćaju i zatvaranje saobraćajnica najavljeni su za vreme trajanja takmičenja

Još jedno babato iz..kavanje

Za potrebe održavanja manifestacije "Gumball 3000", uključujući montažu i demontažu sadržaja, saobraćaj će u ponedeljak, 22. septembra od 14 do 23 časa, biti obustavljen u ulicama Kolarčeva, Francuska i Vase Čarapića (do ugla sa Dositejevom).

J...o im pas mater. Zar i radnim danom? Mogao je bar vikend da bude. Stotinak ljudi se skupilo?! Nečuveno!
Slika.png

Nekada je taj Gumball bio organizovan na platou ispred Starog dvora ;)

I bilo je mnogo više prisutnih, valjda i ljudi tada nisu mogli da vide dosta vozila, internet nije bio razvijen, nije ih bilo ni na ulici...
Danas meh, sve možeš da vidiš na netu, ima ih dosta i po ulici, malo je ta manefistacija izgubila smisao po nas, iskreno mislio sam da je i ukinuto.

Sta kaze vodonacelnik na ovu temu:

Na primer, ta izjava...Je.. ljude u zdrav mozak. Ima školski primer kršenja zakona, neko blokira javnu zelenu površinu i on izjavljuje: ,,Grad nema mehanizme da odblokira." Stavlja ljudima do znanja da za nekoga važi zakon, za nekoga ne.
Treba da se ide ka rešenju situacije, a takve izjave su dodatno potpaljivanje.

Vrh