Nemoj molim te ni ti o tome da će da oduzmu dete lezbejki ako joj umre partnerka. Toliko ima primera gde se krše prava i strejt ljudi , pa niko od njih ne izlazi za svaku tu sitnicu na ulicu. Da smo država u kojoj su regulisana prava svih , osim LGBT populacije , pa i da razumem tol'ku halabuku. A sve je počelo od toga što sam rekao da sam protiv bilo kakvog blokiranja ulica , bez obzira na to ko je organizator / inicijator istih , već da bi rešenje bilo da to bude kompromis da se sva ta dešavanja održavaju na Ušću , da bih na kraju bio etiketiran od strane pojedinaca kao homofob i nerazumna osoba. A listom mogu da potpišem , da nijedan od tih "napadača" nije prstom mrdnuo da uradi nešto za boljitak manjine za koju kažu da se zalažu. I još jedna stvar , što me niko ne napada , primera radi , kada kažem da sam protiv šetnje "ražalovanog" popa koji se bori za spas Valjevske Gračanice ili za nešto drugo , nego samo kada kažem da sam i protiv šetnje LGBT. Ubismo se raspravljajući o tome kako treba da se omoguće prava na seksualnu slobodu , a onda kada ja tu istu LGBT populaciju tretiram potpuno isto kao i druge grupacije koje blokiraju ulice , onda to ispade da nije u redu. I što je najcrnje , nigde nisam rekao da imam nešto protiv LGBT , već samo da imam protiv blokiranja ulica od strane istih.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=663568#p663568:1bri8wwh je napisao(la):Пантограф » Uto Sep 24, 2019 9:43 pm[/url]":1bri8wwh]Ne znam gde sam bilo šta slično napisao, još manje zašto ti imaš potrebu za ovakvom raspravom...
Da ponovim: oblast nije pravno regulisana, što će nekog državnog službenika neminovno dovesti u situaciju da kršenjem zakona čuva pravednost. Ili da slepim sprovođenjem zakona pravednost gazi. A to ništa ne valja. Da bi se izbeglo, treba, sa bilo kojeg legitimnog stanovišta, razumno konzervativnog ili razumno liberalnog, pokriti očekivane slučajeve paragrafima. Da banalizujem do kraja - to je slično onome na šta nas obavezuje pojava novog prevoznog sredstva na ulici, električnog trotineta. Samo je malko delikatnije.
Razumnija društva sve to već rade, ili bar razgovaraju o nesumnjivom problemu, uključujući i Kubu (koja je, je l' da, pod onolikom uticajem SAD i zapadnih sila).
Molim te, ako bi dalje da raspravljamo, polemiši sa nečim od gore napisanog, a ne sa slučajem kako su u Aranđelovcu oduzeli 14-godišnjeg sina majci jer ga je prvi put istukla, ili o teoriji Dejvida Ajka da je britanska kraljica reptil. To s ovim veze nema.
Voleo bih da me neko konkretnim primerom demantuje da je uradio nešto na poboljšanju prava LGBT populacije , a ne da slušam kako moje izjednačavanje LGBT populacije sa drugima nije u redu.