Nima je izgovor to sto ti daju na rate i preko infostana /sad su cak i neki prvatnici poceli davati na rateMeni Stambeno za sličnu kvadraturu još pre dve godine dali ponudu na 3,9 miliona![]()
Lepo im napišete da ne možete više da obavljate dužnost i odete u opštinu da Vas skinu sa spiska(tj. iz registra).Pozdrav,
Da li neko može da me koji je najlakši način da se podnese ostavka na mesto upravnika stambene zajednice iz redova stanara?
Shvatio sam da, između ostalih obaveza, nemam vremena da se bavim time.
Pitanje je u suštini da li je za to potrebna odluka skupštine stanara o razrešenju, ili se ostavka može podneti jednostrano?
Spore su opstine, mi 3 meseca nismo imali upravnika i da ga nismo sami izabrali ko zna kada bi nam dodelili prinudnog. Prinudni je jeftiniji ali nista ne radi. Doduse ni ovi ostali nista ne rade pa mu dodje na isto.Kako je rekla cicamaca. Napišete dopis i podnese te ga opštini koja je registrator za upravnike. Za nekoliko dana će prihvatiti ostavku i izbrisati Vas. Od tog dana Stambena zajednica ima 30 dana da izabere novog upravnika bilo iz redova stanara ili profesionalnog. Ukoliko ne bude izabran upravnik od strane stanara opština će postaviti prinudnog upravnika.
Hvala oboma.Kako je rekla cicamaca. Napišete dopis i podnese te ga opštini koja je registrator za upravnike. Za nekoliko dana će prihvatiti ostavku i izbrisati Vas. Od tog dana Stambena zajednica ima 30 dana da izabere novog upravnika bilo iz redova stanara ili profesionalnog. Ukoliko ne bude izabran upravnik od strane stanara opština će postaviti prinudnog upravnika.