Ja stavio svoj katanac i moj broj telefona i broj stana na njemu.Prof upravnik ima kljuc
Potpuno se slazem, ali da bilo ko moze da dodje i pomisli da moze nesto na krov zgrade da postavi i da mu u tome prof upravnik pomaze je zaista neverovatno, ALI u vucicevoj drzavi je sve tako. Nikakve sigurnosti za obicnog coveka nema.Ja stavio svoj katanac i moj broj telefona i broj stana na njemu.
Nema da vrsljaju i da postavljaju razne gluposti gore.
Doduse ja sam misljenja ako je antena da bi zgrada imala pristup mrezi, onda sam i okej da je postave za dzabe(ukoliko zgrada nema troskove)
Ako postavljaju relej da neka druga zgrada ima pristup, onda bi trebalo da otvore novcanik.
Mi nismo dali kljuc od krova,imaju ga samo komsije sa poslednjeg sorata.Prof upravnik ima kljuc
TWIST - prof upravnik je slagao da je to SBB ekipa, to su bila neka treca lica. Covek bukvalno radi sta hoce i kako hoce.Prof upravnik je danas dao pristup nasem krovu, podizvodjacu SBB-a da pogleda situaciju za postavljanje antene.
Zovem SBB kazu, ne znaju koja je to ekipa bila.
Sta predlazete dalje? 24/7 straze na krovu zgrade ili sta jos mozemo da uradimo da ih sprecimo?
Ovde nije ta priča. Nikome od komšija se ne brani korišćenje krova.To sa ključem na zajedničku imovinu je mnogo pipava rabota, naime ima jedna zgrada na Zvezdari gde se stanari tuže jer je jedan komšija stavio ključ i odlučio da samo on sme da koristi zajedničku terasu. Komšije mu to dozvolile, pa onda drugi to isto uradio sa podrumom i tako ode sve bestraga. Na kraju se ne zna ko koga tuži, a profesionalni upravnik koji je preuzeo zgradu je pobegao posle mesec dana jer je video da ne može da se ništa uradi u zgradi.
Po pravilu ključ od zajedničke imovine trebaju da imaju svi stanari ili samo upravnik.