Ne mogu nigde da nadjem da je neko pisao nešto slično... U zgradi u kojoj sam predsednik kućnog saveta ispred stanara imamo problem sa agencijom za čišćenje. Prošle godine smo raskinuli ugovor sa Gradskim stambenim, pošto su dolazili da čiste kad hoće i koliko hoće i potpisali ugovor sa privatnom firmom. Ta privatna firma kako običaiji kod nas nalažu, već nakon mesec dva je počela da traljavo obavlja svoj posao i na moj poziv u vezi sa reklamacijom i na rečenicu da ćemo ako ne budu poštovali ugovor isti raskinuti me oterao u tri lepe izvredjao i rekao da ga više ne zovem. Oni su naravno prestali da dolaze, a posle neka dva meseca su poslali račune za ta dva meseca i nakon toga redovno ih šalju. Oni ne dolaze od kraja decembra. Poslao sam mail i preporučeno pismo da raskidamo ugovor, ali pismo nisu primili, na mail nisu odgovorili.
Ja sam zvao razne neke gradske sluzbe, ministarstva... Niko da me uputi kako se rešava situacija, pošto neki stariji ljudi iz zgrade plaćaju račune u strahu da ih neko ne tuži. Jedini savet koji sam dobio je od pravnice u penziji koja je radila u gradskoj skupštini da ne ulazim u parnicu pošto se ne isplati, pa ako nas utuže da dokazujemo da su oni prekršili ugovor.
Ima li neko slično iskustvo i može li da me uputi u to kako da se problem reši?
p.s. Tek kasnije sam na google reviews video komentare u kojima ljudi pričaju sve najgore o toj firmi