Raniji dogovor, ulaz nam se odlicno odrzava, cisti, video nadzor imamo za razliku od vecine zgrada okolo i tako to. Ne znam koja mu je "titula", nije mislim ni predsjednika kucnog savjeta, komsija koji se brine za sve po zgradi i zove koga treba kad treba, kontrolise i sve to, e sad on nece da bude ovako oficijalno upravnik jer je penzioner i kaze previse posla, plus ce se povecati koliko treba da se placa pa stanari nece htjeti itd a sad funkcionise super pa sto bi mijenjali sistem, 11 mjeseci placamo a decembar je bez placanja, zbog nove godine i svih troskova povecanih.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=501078#p501078:vltl09uc je napisao(la):boca-ica » Fri Dec 15, 2017 7:05 pm[/url]":vltl09uc]placate po dogovoru iz vremena pre donošenja uredbe o upravniku...sad placamo 200 din i sve funkcionise dobro...
ili posle , po novom ...
kome i zašta vršite to placanje....pretpostavljam da to činite po inerciji od ranijih godina
ajd pojasni malko
kod mene nit hoce da se sastanu nit iko ima blagu ideju šta dalje...
čekaju prinudnog sa neba da padne i da im protrese kavez u ovom našem majmunarniku
naravno da ubrajam i sebe na toj listi :lol:
Naravno, niko ne kontrolise te pare kuda idu ali nije puno a sve se odrzava kako treba.