Aha, mislim da je to ona firma preko koje je kupljen 106Ја сам чуо да неки члан тог удружења има превозничко предузеће и да ће код њега бити возила.
Шта беше то37# preuzet, objavljeno na IG
IK 103PШта беше то
2008 je ovaj iz SuboticeOvaj je 2009.
Da, Lastini 2007 su po meni najbolja serija uz prototip, koliko sam mogao da vidim njima se nije krivila sasija toliko.
Evo i njih, baksuzni #5194, nazalost tragicno zavrsio u Smederevu.
Pogledajte prilog 240156
5195
Pogledajte prilog 240158
Da ne zatrpavam temu, prelepi su zaista, 106 je poslednji verni primerak, drago mi je da je jedan bar ostao.
Vožnje su već najavljene, za ostalo ćemo videtiКакав је план рада удружења са колекцијом сад већ преко 4 аутобуса?
Да ли ће остати у затеченом стању?
Планирају ли неке промо вожње, музеј, скупове?
Ne još, ali to je prvo što je rečeno da će biti na onom oproštajnom skupu od JapanacaЗнају ли се неки датуми?
19.02.2009. datum prve registracije, sklapan 2008 - me2008 je ovaj iz Subotice
Какав је план рада удружења са колекцијом сад већ преко 4 аутобуса?
Udruženje kao udruženje trentuno ima IK 206,Japanca 886, a IK 201 #103 i IK 161 je u vlasništvu clana udruženja ali ne i samog udruženja, plus za 869 i dalje nzm 100% da li ce ga cuvati udruženje, ili kako sam naucuo da ce ga "cuvati" GSP, al cekamo zvanicno udruženje oko njega. A voleo bi inace da 94 i 103 u sto skorije vreme dodju u BGКакав је план рада удружења са колекцијом сад већ преко 4 аутобуса?