Za sad tesko, drug ih je pitao za IK 103 492# onaj poslednji na NBGD, rekli da za sad sigurno ne, mozda u nekoj budućnosti, da se prvo presaberu sa ovim sto imajuДа неће удружење преузети Лејланда од ГСП?
Za sad tesko, drug ih je pitao za IK 103 492# onaj poslednji na NBGD, rekli da za sad sigurno ne, mozda u nekoj budućnosti, da se prvo presaberu sa ovim sto imajuДа неће удружење преузети Лејланда од ГСП?
Ne jer je to ubedljivo najvrednije vozilo Gsp-a i neki stranci su čak nudili milion evra za njega, a Gsp je odbio jer zarađuju dosta na njegovom iznajmljivanju. Taj Leyland je jedan od najstarijih autobusa u voznom stanju na svetu i sigurno ga nikom neće pokloniti.Да неће удружење преузети Лејланда од ГСП?
Pa rekao sam da pretpostavljam po story na IG, kad ce biti preuzeti onda ovaj IK 201 I 161?
Taј је дошао пре недељу двеPa rekao sam da pretpostavljam po story na IG, kad ce biti preuzeti onda ovaj IK 201 I 161?
udruzenje kao udruzenje ne trenutno niti ce posedovati IK-206 s obzirom da je njega kupio osnivac udruzenja za svoju privatnu firmu transadria doo ,sve informacije su vam javno dostupne i nemojte siriti dezinformacije.Udruženje kao udruženje trentuno ima IK 206,Japanca 886, a IK 201 #103 i IK 161 je u vlasništvu clana udruženja ali ne i samog udruženja, plus za 869 i dalje nzm 100% da li ce ga cuvati udruženje, ili kako sam naucuo da ce ga "cuvati" GSP, al cekamo zvanicno udruženje oko njega. A voleo bi inace da 94 i 103 u sto skorije vreme dodju u BG
Ispravio sam kasnije,i ja sam cuo da ga je kupila firma msm clana udruženja,i da je zato povezano s udruženjem da ne bude zabuneUdruzenje kao udruzenje
udruzenje kao udruzenje ne trenutno niti ce posedovati IK-206 s obzirom da je njega kupio osnivac udruzenja za svoju privatnu firmu transadria doo ,sve informacije su vam javno dostupne i nemojte siriti dezinformacije.
Opet ti sa predpostavkama.Ik 103 p 16# vracen na licitaciju, vrv vlasnik nije uspeo da ga proda za cenu koju je mislio, a 101 # i dalje nzm da li je prodat, smanjena mu je cena na 3000e?
Nzm o kojim "pretpostavkama" pricas, znam da je 16 imao ostcenje od sudara, ali on je bio prodat nekom privatnom licu koje ga je vratilo, kao sto je 101 jendom bio vracen, pa ponovo kupljen.Opet ti sa predpostavkama.
#16 stoji rashodovan s obzirom da je imao udes nekih mesec dana pre kraja rada preduzeca i napukla mu soferka,naravno da nisu hteli da ga rade pa su ga izbacili.Tako i 109 koji stoji u rashodu razlupan.
Регистрован је колко видим па не могу да га терају без ње има таблице886 preuzet danas s Karaburme, treba jos da se registruje, trebalo bi ubrzo da budu moguce voznje kad se to zvarsi.
Nije pitao sam ih, ima probne tablice, treba da se sakupi za registraciju.Регистрован је колко видим па не могу да га терају без ње има таблице
Nije pitao sam ih, ima probne tablice, treba da se sakupi za registraciju.
Narvano da sam video tu sliku, poslao sam im ovu sliku i pitao ih za registraciju, on su rekli da su probne, da treba jos da se sakupi za registraciju, ne bi nas lagali, i ako zaista izgleda kao registrovanPogledajte prilog 243766
Kao што видиш има налепницу и таблице