Mislim da su i dalje u Subotici, al vrv ne na istim lokacijama,valjda bi trebalo uskoro da ih preuzmu iz udruženja.А где су они тренутно паркирани јел се зна?
Mislim da su i dalje u Subotici, al vrv ne na istim lokacijama,valjda bi trebalo uskoro da ih preuzmu iz udruženja.А где су они тренутно паркирани јел се зна?
Ne msm da nije to, nego ovo sto je uzelo Japance i druge autobuse, ovo s pocetka msm da je neaktivno x godinaДа ли је удружење о којем причамо исто удружење са почетка теме?
Za sad ne znam to, verovatno da imaju cim skoro preuzimaju.Imaju li adekvatno mesto da to drže
ImajuImaju li adekvatno mesto da to drže
Јел има нека слика тог ик 5?Мој предлог за удружење је да откупе онај последњи Ик-5 са отпада на Ибарској
Ako nije tajna, ako znas, gde ce se nalaziti to mesto?
Нажалост нисам успео да нађем, било их је по аутобуским форумима али су пре око 5 година погашени сајтови за слике.Јел има нека слика тог ик 5?
Mislim da ga nema više, otpad je koliko sam čuo, uklonjen. A i da je i dalje tu, voz je propušten pošto je skoro nemoguće naći delove za njega. A i sama rekonstrukcija i premeštaj bi koštali Boga i oca para.Одличне вести. Штета само што су нека возила из самог ГСП пропуштена и уништена. Мој предлог за удружење је да откупе онај последњи Ик-5 са отпада на Ибарској, да га за почетак сачувају од даљег пропадања, па кад скупе нека средства полако и да га сређују. После евентуално да виде постоји ли негде неки сачувани Ик-4, ако не код нас онда код Македонаца или Румуна.
није у питању је зглоб неки, пре пар месеци сам га видеоНије тај модел на слици.
Ovo je IK6 na bazi MAN-a UO890, dok je zglob sa istom mehanikom na bazi UG890, što mu dođe domaći MAN IK5.
Одличне вести. Штета само што су нека возила из самог ГСП пропуштена и уништена. Мој предлог за удружење је да откупе онај последњи Ик-5 са отпада на Ибарској, да га за почетак сачувају од даљег пропадања, па кад скупе нека средства полако и да га сређују. После евентуално да виде постоји ли негде неки сачувани Ик-4, ако не код нас онда код Македонаца или Румуна.