Šta je novo?

Udruženje Ljubitelja Javnog Prevoza ( ULJJP ) 1.3.2012

Nista od "novog udruzenja" autobusa i kupovine 68.
I ja sam kupio vilu na dedinju pored Cece.

Od IK-201 samo 105 ostao ziv i aktivan,ovaj drugi skuplja prasinu nazalost

I ja sam kupio vilu na dedinju pored Cece.

Od IK-201 samo 105 ostao ziv i aktivan,ovaj drugi skuplja prasinu nazalost
Znam za 68#, 103# i 94# ce biti preuzeti u neko vreme sigurno, nece vecno biti tamo,cekamo kad ce biti voznje i sa 886# i 106#, malo su se neke stvari zakomplikovale ali verujem da ce biti kad - tad.

I da, u 106 nece biti voznje
Prilikom preprodaje i voznje ka kupcu se malo zapalio
Lepo sam rekao da 106 prvo brdo kad vidi plane jer iovako mu je radna temp u ravnici poluprazan bila 95 do 97,zaletis ga i prokuva a kamoli brdo

#68 је аутобус који сам ја требао да купим чак сам га и био капарисао првобитна цена му је била 7000€ што и није била реална цена након тога спуштена на 4000€ а тренутно је на 3200€. А морао да одустанем јер аутобус има пуно улагања и прелош под. При паљењу му је пукла шелна и испишао антифриз.
Након њега сам гледао #70 њему остао кључ у брави и није хтео напоље. На њему је рађена само лимарија мотор пипнут није.

Znam vrlo dobro,ne moras meni objasnjavati.
Za 68 nemam komentar.

Meni je zao sto je propustena prilika za 101#, sad stoji napusten, za 68# nisam znao ove stvari, ali svi iscekujemo voznju sa ovim sto je ostalo, pogotovo sa IK 161,ostaje da vidimo kad ce biti,izgleda da je po tvom opisu za 106 jedino idealan Zemun, NBG dakle Vojvodina, vlasnik je msm rekao da jos nece biti voznji zbog zbog drugog posla, ali da ce biti.

Oce oce vozace vas 94
Stoji od marta meseca na jednom mestu uz 103

Da to stajanje steti, ali opet kazem nmg ostati tamo vecno, pa nije ih covek kupio da mu propadnu, pa sta mu se isplati, bice kad tad.

Извињавам се, али не знамо сви напамет гаражне бројеве Сутранса :D ,А интересују нас судбине тих аутобуса.

Nisam zaboravio,samo nisam napisao,
Znam ih sve po gb ipak sam proveo detinjstvo u njima
Nazalost sudbina je vecini vec dosla glave bukvalno...

И које су судбине аутобуса? Колико сам испратио 94 је купило неко аутотранспортно предузеће из околине Панчева?

94 je kupio uz 103 entuzijasta za autobuse,koji je i najavljivao neki projekat sa njima medjutim autobusi idalje stoje vise od pola godine u subotici na autopijaci.
Jedan deo autobusa je kupio otpad i rashodovao,isekao, uglavnom ik201,
Drugi deo buseva je kupio autoplac iz bg koji ih preprodaje dalje
Omnia iz nisa je otkupila neke regije i fast skulere koje je nama prodala prvobitno i sad opet prodala u institut vinca
Jedan manji deo autobusa je ostao neprodat i stoji pozadi u garazi na groblju kako ja to zovem,jer drugo nije nazalost,od toga bih izdvojio IK-112M #202 koji za neko cudo nije prodat,i jedini od vrednosti.
U sustini znam sudbinu skoro svakog,mogao bih da napisem ali to bi bio malo poduzi post :) ukoliko je neko zainteresovan mogu to da uradim

94 je kupio uz 103 entuzijasta za autobuse,koji je i najavljivao neki projekat sa njima medjutim autobusi idalje stoje vise od pola godine u subotici na autopijaci.
Jedan deo autobusa je kupio otpad i rashodovao,isekao, uglavnom ik201,
Drugi deo buseva je kupio autoplac iz bg koji ih preprodaje dalje
Omnia iz nisa je otkupila neke regije i fast skulere koje je nama prodala prvobitno i sad opet prodala u institut vinca
Jedan manji deo autobusa je ostao neprodat i stoji pozadi u garazi na groblju kako ja to zovem,jer drugo nije nazalost,od toga bih izdvojio IK-112M #202 koji za neko cudo nije prodat,i jedini od vrednosti.
U sustini znam sudbinu skoro svakog,mogao bih da napisem ali to bi bio malo poduzi post :) ukoliko je neko zainteresovan mogu to da uradim
Napisi ovde, sto da ne, mozda ne zna svako

Зна ли се шта је запело са 94? Баш штета ако имају проблема.

Ne,
Mislim da i on sam ne zna gde je zapelo i šta je problem...
Tenk od autobusa,neuništiv,da nije došlo do svega ovoga mislim da bi radio još koju godinu sigurno.

Vrh