Šta je novo?

Ušće Kula 2 [Poslovni objekat | 28 000 m2]

Meni nije ruzna ali mi nije ni lepa. Dosadna zgrada.

Ovakao nesto je odavno vidjeno u svetu.

U svetu, pogotovo onom delu gde se grade do sada nevidjene zgrade. Vazi staro pravilo KOLIKO PARA TOLIKO I MUZIKE.

Kada budemo bogati i kada budemo stvarali vrednost kao razvijene zemlje. Bice novca i da se ulozi u ozbijne arhitekronske podvige. Do tada samo prosek..

Po meni cak, prilicno dobri projekti, uzevsi u obzir koliko smo siromasna zemlja i prethodnih 30 godina istorije

Od danas :D

Y7Cprvo.jpg

I jedna kad je pao mrak

InHALZ2.jpg

Zašto nisu ove led svetiljke postavili do pune visine? Ovako izgleda znatno niža nego što zaista jeste. Možda još uvek nije u potpunosti završena, nadam se da će postaviti još jednu da bude do vrha.

Ne znam za vas ali meni je i dalje ovo odvratna krmača. Ovo čudo nije smelo dozvolu da dobije.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

Može, ako je široka kao što je i visoka (skoro). Ajd i širina nekako da se zanemari da je bar uniformna kao celina, ali ovaj nakalemljeni silos sa strane je za plakanje.

Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=689292#p689292:36ea47gn je napisao(la):
Giorano Angelo » 15 Dec 2019 09:36 pm[/url]":36ea47gn]Moжда ће бити занимљиво за ширу публику. :) Ова кула је наставак, тачније континуитет, ауторове идеје из ове раније реализације.

https://www.google.com/maps/@44.8412669 ... 312!8i6656
Chapman Taylor је пројектовао објекат у Крњачи?

... ono kad patiš za visokim poslovnim zgradama u BG (jer si gledao mnogo američkih filmova) i kad se jedna konačno napravi, shvatiš da i nije nešto... ni sama zgrada niti sam koncept visokih poslovnih zgrada u urbanom tkivu...

Meni samo bode oči to što su istih dimenzija, a različitih izgleda.Po onome što videh po svetu, obično ide ili jedno, ili drugo. Ili puna kopija, ili namerna razlika u svemu, pa i u dimenzijama.

Mislim da je ovde problem u debljini ovih belih linija odnosno fasadnog elementa koji je fakticki pojeo fasadu. Tu su preterali, trebalo je malo elegantnije, plus da kula bude uza a visa.

Momci, slike su vam fenomenalne.

Da mogu, uknjižio bih vam i više od po jedan plusić.

Inače, da ne bude da svi na forumu pljuju novu kulu, moram da kažem da sam oduševljen njenim izgledom, kao i njenim uklapanje u lokalni ambijent i celokupan beogradski skajlajn.

Ako se ja pitam, mogao bi ovaj deo Novog Beograda da trpi još nekoliko kula.

Vrh