Šta je novo?

Trotoari

Zna li neko zašto danima već izvire voda na platou kod Vukovog spomenka?
1000056677.jpg

Da li neko zna zašto se kopa trotoar u Džordža Vašingtona kod Palmotićeve?​

Pogledajte prilog 249429
I ceo grad je ovakav. Gamad aljkava.
U Pragu sam video da koriste usisivače za skupljanje djubreta po pločnicima, naročito za sitno djubre koje ostaje u “fugama” grubo popločanih ulica.

U principu to je isti usisivač koji sam video u Beogradu za skupljanje psećeg izmeta.

Sa tom spravom bi se trebalo čistiti svuda po gradu, naročito oko klupa po parkovima čija okolina izgleda kao gornja slika.

Vau, ova gospoda na slici su toliko otmeno pozirala, hahah. Otmene siluete i stav, kakva sprezzatura, ozbiljno kao neka fotografija iz 19. veka.

@Igor
А томе додатно доприносе разна доставна возила и аутомобили који се пењу на тротоаре. Очигледно морају да се постављају стубићи или неки ивичњаци који ће онемогућити пењање на тротоар. Можда нешто као у Будимпешти на трамвајским баштицама: https://maps.app.goo.gl/Hma1fVXW2Mc4nYXi9?g_st=ac

Pa da vide se i tragovi guma tj točkova.

,,.... Verovatno posle slikanja za medije stajale mesecima u skladištima dok nisu propale ili .... ,,

Piso ovdi za Zemun...
... malo prali veliki trg na pijaci a onda ispred nj. ,,baze,, u Zmaj Jovinoj koristili tu igracku tj crevo pod pritiskom sa usmerenom mlaznicom za pranje automobila..... sad ni kola ne peru a nema ni igračke....
A trg... jbg... malo klasicno crnim debelim crevom .... a malo kiša kad padne....
😀

Što se tice Požeške, tacno po mestu i veličini ruiniranog trotoara vidi se koja prodavnica je svojim poslovanjem uništila deo javnog vlasništva , te je lako izdati nalog da dovedu ga u predhodno stanje jer očigledno se ne radi o redovnom habanju trotoara. Avaj to su Brdjani , te od toga nema ništa.... čorava posla. Samo iz naše zajedničke kase može da se sanira. Brdjani za trotoar da se otvore? Nikid.🤣
Nisam ja djabe utekao iz Lješke u Zemun.

Poslednja izmena:
Vrh