Šta je novo?

Trotoari

Mислим да је био један од ова два чуда

Tan2012-12-9_10035_4-620x350.jpg

sneg-ciscenje-beograd-put-foto-beoinfo-1419838880-603215.jpg

Мада мислим да је штета што се у чишћењу снега нису ангажовани сви камиони комуналних служби, пре свега чистоће и зеленила, они имају и кипере, а реално врло лако и цистерне, и камиони-дизалице за одношење контејнера или фекалних цистерни каквих чистоћа има подоста. А кипере има и водовод, као и ГСП.

Ево једног примера из Бања Луке, ФАП цистерна са снежним плугом.

Treba se toga sjetiti imaju gomilu kamiona koji bi mogli da posluze za usputno ciscenje
U becu lada niva cisti snjeg sa dovoljno sirokih trotara

I obicna freza (sa betonskim tegom) sa mini raonikom bi završavala posao
očigleno zabole ih dupe za pešake
a i provizija za nadbavku mikro mehanizacije su onda mikro provizije :dil:

Nije urađen pravilan pad za odvođenje vode s kolovoza ili taj deo potonuo. Trebalo bi postaviti novi slivnik na pešačkom prelazu.

Zna li neko sta ce biti sa ovim trotoarom?
ssazaz.jpg

Renoviran je neposredno pre pocetka izgradnje zgrade na ovoj zelenoj povrsini, a masine i ograda su ga potpuno unistile..Cak su i raskopali deo trotoara..

Da li je investitor duzan da ga vrati u pocetno stanje i ako jeste ko je zaduzen da se uveri da je kao ranije?
Posto uglavnom zakrpe sa nesto betona koji razmazu ili asfalta ne vodeci opste racuno o kvalitetu ili izgledu vec samo kako bi ispunili obavezu neku..
A ovaj trotoar je bio bas lepo asfaltiran opet, stavljeni su ivicnjaci novi i staza za bicikle...

Trebali bi da ga vrate u predjasnje stanje vidjecemo

Ja sam zbog slične stvari prijavljivao Napred i haos koji je ostavljen u Bloku 34. Oni su sredili samo deo dokle je njihova parcela (dokle je bila ograda gradilišta) a ostalo ništa.

https://www.google.rs/maps/@44.8228568, ... 6656?hl=en

Ograda je išla tačno ivičnjakom od parkinga. A nebrojeno puta sam prijavljivao i tražio da se asfaltira ovo parče ulice i tek su pre par meseci asfaltirali, ali samo onu usku traku što počinje od polovine zgrade.

Стаза парка на Аутокоманди

Парк је обновљен и отворен 2009. у присуству тадашњег градоначелника, међутим убрзо је опека пропала, а камен иначе изузетно нераван и недовољно обрађен (колико се сећам довозили су га из Босне), онемогућава нормално кретање, што доводи до тога да ево већ годинама пешаци углавном пре бирају да иду поред стаза.. :bash:

Stepenice od Brankove ka Zelenom vencu. Dnevno prodje nekoliko hiljada ljudi...

Ja sam se juce tuda spustao po kisi...umalo se nisam slomio.Da stvar bude gora sa mnom su bili gosti iz Italije...em je grad po kisi siv i tmuran,em ona skoljka Beobanke podseca na horor film,em ovo...Bruka i sramota.

Ko/Zasto je dozvolio ovoliko trafici da se rasiri?
Zauzeli su ceo trotoar..
Ako nista makar su biciklisticku stazu ostavili..

Vojvodjanska ulica kod OS Rakic.

Prijavi na Građanin inspektor ili kontakt centru Opštine. Sve moje prijave za ovakve stvari su bile rešene.

Poslato sa telefona

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=377910#p377910:obx00ha0 je napisao(la):
astrodule » 25.Mar.2016/5:01 pm[/url]":obx00ha0]Prijavi na Građanin inspektor ili kontakt centru Opštine. Sve moje prijave za ovakve stvari su bile rešene.

Poslato sa telefona
Hvala za info Dule!

Poguro bi im malo frizidere st*** .Fotkam trafike po bulevaru isto tako trpaju frizidere odvratno negdje nema ni 1.5 m za proci danas su poceli zauzimati i zelene povrsine sa reklamama i kutijama :bash:

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=377948#p377948:1b9bbssf je napisao(la):
direktor » 25.Mar.2016/11:26 pm[/url]":1b9bbssf]Poguro bi im malo frizidere st*** .Fotkam trafike po bulevaru isto tako trpaju frizidere odvratno negdje nema ni 1.5 m za proci danas su poceli zauzimati i zelene povrsine sa reklamama i kutijama :bash:
Postoji neki propus koji propisujr min 1.5m?
Inacr slicna stvar je vec godinama ispre ETFa, a pogotovo leti kada izvade frizidere za slafoled..
Ogroman broj ljudi prolazi tuda tako da moras da cekas u redu da prodjes, a da ne guras ostale..

Primer alavosti i nedostatka osecaja za prostor i kakvu takvu estetiku o funkciji je izlisno i govoriti :bash:

Gdje je ova kradja trotara da se prijavi st*** jedna nepsimena lopovska

Najgore od svega je sto je trotoar tu i bio te sirine sto mozete i videti na istoj fotografiji u nastavku parking mesta.
Cukarica i grad Beograd skoro 15 godina nisu nasli za shodno da urede prostor izvan gradjevinske ograde, a sad smo dobili "ovo"

Sent from my LG-D320 using Tapatalk

Edit
@direktor
Lokacija je Kneza Viseslava ulica, dijagonalno od Eko pumpe

Hvala laki za opisanu lokaciju ;)

Inace oko one konstrukcije sive iznad je stajala traka i natpis privatan posed ili tako nesto.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=377910#p377910:1v29ncm6 je napisao(la):
astrodule » 25.Mar.2016/6:01 pm[/url]":1v29ncm6]Prijavi na Građanin inspektor ili kontakt centru Opštine. Sve moje prijave za ovakve stvari su bile rešene.

Poslato sa telefona
Jesu li ti oni odgovarali na mail? I ako jesu u kom roku?
Poslah jos u petak valjda.. Jos uvek nista da mi odgovore, a procitah negde u nekim novinama da im je rok 48h da odgovore...
Inace svi frizideri su jos uvek na svome mest..

Vrh