Šta je novo?

Trolejbusi

IMG_3523.jpeg

IMG_3525.jpeg

NISU MOJE SLIKE!!! Slike su sa storija od @autobusibeograd sa Instagrama.
Zbogom #2053, kad pre su te svu očerupali :(

По који пут се укида 40 и 41, а уводи 41А??? Неки радови у Незнаног јунака од 27.10. до 05.11.

IMG_3553.jpeg

Otpala vrata sa #2025
Primetio sam da svaki dan #2025 na pola dana crkne i ode za garažu. Baš mi je žao, jedna od omiljenih mi je.

29ka je prepuna ceo prokleti dan. Bundeve su beskorisne i spore pa se iza njih napravi vozić solo brzih troli. Uveče 29ke iz centra odu u konvoju (po neka 22L do Crvenog krsta iako nema dovoljno troli na 29) i onda je nema od 5 do 10 minuta ili naiđe prepuna.

1761817951428.png

Nadam se da nije istina...

Prilozi

• 1761818059842.png
    1761818059842.png
    14,9 KB · Pregleda: 102
Poslednja izmena:
Kao sto vidim nista od price da ce drzava kupiti sto lektroautobusa i da ce posle expa predati Dorcolu kao zamena za trole. Juce potpisali ugovor sa Strelom da prevozi elektroautobusima posetioce expa

Jel ovo vozač na krovu?
Ako jeste ovo je za uvijanje uši, napon u mreži nije opasan kao želelznički pa da ga ubije odmah u luk, ali nije ni beznačajan da se tek tako šetaš na krovu, pipaš trole i nalaziš se na manje od metra od žice (a gde je tu zračenje?) bez HTZ opreme i verovatno dovoljne obuke.

Ako ne možeš da skineš trole sa bezbedne udaljenosti, onda piši defekt i čekaj servisnu ekipu, j***š željezo, imaš kući gladna usta koja te čekaju svaki dan sa posla, nije vredno toga.

Ne razumem vozače koji glume i mehaničare. Imaš neki problem? Lepo staneš i doviđenja, a ne da rizikuješ svoje zdravlje i život.
Juče je tako stala trola na sred Studentskog trga, vozač samo stao i čekao vuču, pa se sve rešilo za nekih 35 minuta i onda je saobracaj normalno nastavljen.
IMG_3265.jpeg

2008 garažni?! Vratila se posle toliko meseci? Ne verujem, ja sam zamišljao da je možda završila u delovima.

Jel ovo vozač na krovu?
Ako jeste ovo je za uvijanje uši, napon u mreži nije opasan kao želelznički pa da ga ubije odmah u luk, ali nije ni beznačajan da se tek tako šetaš na krovu, pipaš trole i nalaziš se na manje od metra od žice (a gde je tu zračenje?) bez HTZ opreme i verovatno dovoljne obuke.

Ako ne možeš da skineš trole sa bezbedne udaljenosti, onda piši defekt i čekaj servisnu ekipu, j***š željezo, imaš kući gladna usta koja te čekaju svaki dan sa posla, nije vredno toga.
jeste i upravu si

Vrh