Šta je novo?

Trolejbusi

Шкода Сор или Соларис?

Послато са M2102J20SG помоћу Тапатока

bila je neka solo trola ja mslm neka skodina i novo izgleda ozb sam al i ja sam bio u gradu posle i nisam je video

zasto su solo bkm ofarbani u crveno a zglobnj ostalu narandzasti i kad je krenulo farbanje trolejbusa u crveno

Solo BKM-ovi iz poslednje serije, njih 83, su isporučeni u crvenoj boji i imali su onu foliju "Čuvam vozila, volim Beograd". To je bilo negde 2011/2012, i pre nego što je 2016. vraćena crvena boja autobusima.

Evo slike iz tog doba na naslovnoj slici na Vikipediji:

P.S. uprkos foliji, a možda i zbog nje, odmah su iskasapljena sedišta na većini.

BKM-ovi su prvobitno bili naručeni u narandžastoj boji, da bi naknadno bilo odlučeno da se farbaju u crvenu. Prva 3 ili 4 komada su proizvedena u narandžastoj, da bi naknadno u Beogradu bili ofarbani u crvenu. Evo jednog beogradskog u Minsku na probama u narandžastoj boji.
1000051864.jpg

Izvor: https://transphoto.ru/

Ovo je kul, ali ne znam šta bismo mi radili sa takvom Zijačom. Pitanje je koliko bi godišnje bilo spotova, slikanja i žurki koje bi se organnizovale u njoj. Pitanje je koliko se često i ta njihova koristi. Bio bih zadovoljan i kada bi se Kec samo sredio da bude običan statični eksponat.

Vrh