Ne treba da se ustručavaš. Prvo, čovek vremenom shvati da su masa ljudi ovde mutavi zombiji, i da čak i oni koji izgledaju opasno ili prete da će ovo i ono, na kraju ne urade ništa. Drugo, neće ti ništa, jer ionako ima kamera u vozilu i ne bi on ništa prvi uradio. Treće, zna da ima još ljudi i neće pred drugima sam da eskalira i pravi sebi problem.
Vucaranje po kolovozu jeste za primedbu, pa i za svađu ako treba. Pogotovu ako je zbog nekog idiotskog telefona, cigare ili prosto lenjosti vozača. Prevoz je već dovoljno usporen i usran raznim idiotskim semaforima (vidi samo potez Etno muzej - Autokomanda) i gužvama, ne treba nam dodavanje još po 10-15 minuta u proseku zbog nečije neodgovornosti i tromosti da pređe 30 km/h.
Ja sam tako pre nekoliko godina napušio jednog našeg matorog magarca na 39 koji je u jednoj ruci držao telefon a u drugoj cigaretu. Pa se vucara isto tako 15 na sat usred prazne Peke Dapčevića. A napolju 40 stepeni, a u kanturini Liazu 50 + vlaga. Ja ga gledam kako priča sa nekim likom pored, pa ne vidi da mu se nisu otvorila vrata na stajalištu, pa ajde opet, pa čekamo još da ti ljudi izađu i uđu, pa čekamo da ubrza posle dok gospoodin otkuca poruku, pa dok povuče dim, pa ovo pa ono... I tako jedno 5 puta kroz 5 stajališta. Gubimo vreme zbog aljkavog magarca koji kuca, puši i drobi sa likom pored umesto da gleda u jbni put i volan. Ja ga na kraju iznapušavao i opsovao, jer posle 30-40 minuta provedenih u raspaloj vreloj kanturini, i još u momentu dok žurim a dok kasnimo svi zbog bahatog neodgovornog imbecila, svo strpljenje i maniri su mi se stvarno bili istrošili. U nekim situacijama, i sa nekim ljudima, stvarno mora tako. Pogotovu u ovoj raspaloj anarhiji od zemlje gde mora čovek sve sam da sredi i završi jer odgovornost i institucije ne postoje.