Pa svi radovi u centru grada kao rezultat imaju usporenje svih učesnika u saobraćaju osim privatnih automobila. Žute trake, bici staze i pešački su na sve strane ukinuti.Čini mi se da je na Trgu problem što je kontaktna mreža na ivici kruga, a kolovoz širok pa vozač po navici krenuo pravo kraćom putanjom, i odoše trole.
A kod hotela Balkan da mreža ne prati saobraćajne trake pa je došlo do sličnog problema.
Biće ovo mučenje za vozače trola koji sa na svakoj raskrsnici moraju da voze polako i pažljivo kako ne bi pale trole.
Umesto ubrzanja dobijamo usporenje.
Ja mislim da za sada ne i da se Strela fokusira na obnovu voznog parka Laste. Ugradili su dosta punjača što u Kovilovu, što u Avali, što u Obrenovcu i verovatno možemo očekivati veću isporuku Yutonga vrlo uskoro.Šta mislite, jel ovo sređivanje okretnice na Studentskom i kompletna zamena asfalta sve do Londona zagrevanje za SNStrelu?
Noćni prevozŠta mislite, jel ovo sređivanje okretnice na Studentskom i kompletna zamena asfalta sve do Londona zagrevanje za SNStrelu?
Ja mislim da za sada ne i da se Strela fokusira na obnovu voznog parka Laste. Ugradili su dosta punjača što u Kovilovu, što u Avali, što u Obrenovcu i verovatno možemo očekivati veću isporuku Yutonga vrlo uskoro.
Treba im da bi Sorove i ostale krševe pobacali na otpad, ili uvalili nekom manjem gradu. Takođe im se apsolutno isplati da ih kupe koliko god mogu jer im je potrošnja 3/4 puta manja u odnosu na dizel, a gde je tu još subvencija od 20% koju grad daje na elektro vozila. Uz sve to, Yutong ima vrhunsku autonomiju i takođe veoma brzu isporuku, neuporedivo brzu od npr Mercedesa.Noćni prevoz
Pa ako će da se bave obnovo Lastine flote, šta će im toliki broj elektrobusa? Osim ukoliko ne planiraju da preuzmu neke linije iz vodonačelnikove zone 1.
Lepo se dosetili umesto da plaćaju dizelPlus sve se bojim da ce sns strela placati struju za punjenje. Kao da imaju na punjacima strujomer, oni ce tako reci dzabe dobijati energent, mi cemo gabplacati kao gubitak na mrezi
Zato što imamo gradonačelnika retardiranog majmuna. Pravo je čudo da do sada nijedan putnik nije stradao ili ostao trajni invalid u trolejbusu koji se raspada na komade tokom vožnje zato što bežanijska Nerončina iz svog kompleksaškog inata ne želi da kupi nove i samo čeka da svi do jednog propadnu i postanu totalno neupotrebljivi, a u ogromnom procentu su nebezbedni za vožnju već najmanje 2-3 godine. A i kada se to desi, opet će biti kriv projektant prve trolejbuske linije iz 1947. a ne hlorisani mizantrop koji nije zanavljao vozni park kada je bilo vreme.zasto tlk trola pokvareno danas vozim se 20 min 29kom i vec sam video 4 pokvarene tokom voznje