Pre par dana bio Solaris pun na 29, a tek kako je sa trolama.Jedva čekam abnormalne gužve u solo 29L uveče kada skoro sve trole odu za garažu a 1 krene sa Slavije nakon 10 prolazaka autobusa iz centra.
Mogao bih da prihvatim da se ukine ukoliko se vrati 21 i zajedno sa 19 i 22 vrati do Studentskog trga. Onda ponovo imamo sve linije do centra, a 29 ima zglobna vozila koja su joj preko potrebna. A pola trole pola zglobni autobusi je isto solidna ideja, ali sve što pričamo nema poente pošto nas niko neće poslušatiJa sam predlagao novu liniju gde će raditi trola a da se 29 zameni zglobnim autobusima dok se ne izborimo za nove trole. Mogla bi čak 29 da bude polu trolejbuska a polu zglobna autobuska linija mada nema vajde ni od jednog mog predloga.
S obzirom da su je se setili kad je trebalo da daju linije Streli, verujem da će se neko normalan setiti da je vrati.Bila je priča za 21 da će je menjati autobusi privremeno dok se ne remontuju trole i eto sad su svi i zaboravili da je ikad uopšte bila trola i čak i ako dobijemo jednog dana nove trole, ona se verovatno neće vratiti.
Bila ih je puna Engleska,uglavnom su nastradali pod naletom jeftine nafte krajem '60-ih ali gorko su zazalili '73. Kod nas je nekim cudom prezivela linija 11,danasnja 22.Reading u Engleskoj davno. Nisam znao da su postojali Dabl deker trolejbusi.
Pogledajte prilog 245156
Podržavam potpuno. U ovakvoj situaciji sa trolama, najbolje je da na pola polazaka ostanu autobusi dok se situacija ne reši.Ja sam predlagao novu liniju gde će raditi trola a da se 29 zameni zglobnim autobusima dok se ne izborimo za nove trole. Mogla bi čak 29 da bude polu trolejbuska a polu zglobna autobuska linija mada nema vajde ni od jednog mog predloga.
Voleo bih da mogu "Bundevice" da voze ali su prespore krntije i ne mogu leti.Podržavam potpuno. U ovakvoj situaciji sa trolama, najbolje je da na pola polazaka ostanu autobusi dok se situacija ne reši.
29 je izuzetno opterećena linija i tu nije mesto za solo vozila, bilo da su trole ili autobusi. Dok su išli Solarisi, linija je procvetala.