Šta je novo?

Trolejbusi

Jedva čekam abnormalne gužve u solo 29L uveče kada skoro sve trole odu za garažu a 1 krene sa Slavije nakon 10 prolazaka autobusa iz centra.

Bas je super bila 29 sa Solarisima, sad kako su vratili trole ponovo cu izbegavati 29 u širokom luku iako mi staje na nekoliko minuta od zgrade 😔

Ja neću izbegavati jer volim trole i vožnje njima ali će me nervirati gužve zbog ljudi koji ne znaju ni sami gde idu i zbog gužvi za koje su gradonačelnik i njegovi krimosi odgovorni uništavanjem javnog prevoza, saobraćaja, grada i lažnim obećanjima.

Poslednja izmena:
Razumem stav da je sa Solarisima koji su zglobni, kvalitetni i u mnogo boljem stanju nego trole bolje nego sa sadašnjim trolama, ali takođe znam da bi bilo još bolje sa novim, zglobnim i modernim Solaris Trollinima. Znate to i vi, ali problem je što većina ljudi ne znaju i misle autobus-dobar, trolejbus-loš. Zato dok saobraćaju autobusi ljudi će biti zadovoljni i neće im ni pasti na pamet da se bore za nove trole, a dok saobraćaju trole i ljudi misle da to mora tako da bude, možda se i potrude da podrže naše proteste za nove trole. Bila je priča za 21 da će je menjati autobusi privremeno dok se ne remontuju trole i eto sad su svi i zaboravili da je ikad uopšte bila trola i čak i ako dobijemo jednog dana nove trole, ona se verovatno neće vratiti. Tako sad pričate za 29, ali kad bi smo stvarno izgubili najbitniju trolejbusku liniju koju imamo trolama bi stvarno bio kraj.

Ja sam predlagao novu liniju gde će raditi trola a da se 29 zameni zglobnim autobusima dok se ne izborimo za nove trole. Mogla bi čak 29 da bude polu trolejbuska a polu zglobna autobuska linija mada nema vajde ni od jednog mog predloga.

I ja sam za trole generalno, najviše bih voleo da se kupe Solaris trole, ali u trenutnim okolnostima je postalo mucenje voziti se trolama. Solarisi imaju klimu, zglobni su, trole se raspadaju, solo su i leti je pakleno voziti se, mogli su ostaviti Solarise, pa i Higere, makar preko leta jer slede ponovo temperature preko 35 i srecno svima koji se voze trolejbuskim linijama

Ja sam predlagao novu liniju gde će raditi trola a da se 29 zameni zglobnim autobusima dok se ne izborimo za nove trole. Mogla bi čak 29 da bude polu trolejbuska a polu zglobna autobuska linija mada nema vajde ni od jednog mog predloga.
Mogao bih da prihvatim da se ukine ukoliko se vrati 21 i zajedno sa 19 i 22 vrati do Studentskog trga. Onda ponovo imamo sve linije do centra, a 29 ima zglobna vozila koja su joj preko potrebna. A pola trole pola zglobni autobusi je isto solidna ideja, ali sve što pričamo nema poente pošto nas niko neće poslušati😀

Bila je priča za 21 da će je menjati autobusi privremeno dok se ne remontuju trole i eto sad su svi i zaboravili da je ikad uopšte bila trola i čak i ako dobijemo jednog dana nove trole, ona se verovatno neće vratiti.
S obzirom da su je se setili kad je trebalo da daju linije Streli, verujem da će se neko normalan setiti da je vrati.

Neki vozači na 29L su danas stavljali da piše na displeju "29 Медаковић 3-Студентски трг".

Reading u Engleskoj davno. Nisam znao da su postojali Dabl deker trolejbusi.

dabl.jpg

Podržavam potpuno. U ovakvoj situaciji sa trolama, najbolje je da na pola polazaka ostanu autobusi dok se situacija ne reši.
29 je izuzetno opterećena linija i tu nije mesto za solo vozila, bilo da su trole ili autobusi. Dok su išli Solarisi, linija je procvetala.

Podržavam potpuno. U ovakvoj situaciji sa trolama, najbolje je da na pola polazaka ostanu autobusi dok se situacija ne reši.
29 je izuzetno opterećena linija i tu nije mesto za solo vozila, bilo da su trole ili autobusi. Dok su išli Solarisi, linija je procvetala.
Voleo bih da mogu "Bundevice" da voze ali su prespore krntije i ne mogu leti.

Vrh