Šta je novo?

Trolejbusi

Na 2003, 2005, 2011, 2036 i 2064 trolama sam video drugačiji sistem prikazivanja linija na displeju, sade se vrti u krug "40 Zvezdara-Banjica 2". Pre je samo na 2044 troli pisalo malo drugačije, latiničnim slovima na displeju a sada je ponovo ćirilica.

Meni sad više ništa nije jasno. Kako da ostanu u GSP-u ako Strela uzme komplet Dorćol? Zar u tom slučaju ne prelaze u Strelu da voze te linije ili ostaju u GSP-u da voze druge linije kojih nema?
Da voze druge linije koje će biti u okviru Expo-a. Vama neko treba da crta, da bi shvatili. Jel su vozaci Gsp-a ostali da voze kod privatnika, kad su uzeli linije? Naravno da ne, voze nešto drugo što drži Gsp.

Znači smišljaju se neke gluposti koje će da rade radnici GSP-a da bi mafija mogla da uzme nešto što je decenijama u nadležnosti grada? Ja ne znam jel samo meni ovo alanfordovski idiotizam. Ali ok, što bi rekli, ako vam je dobro onda ništa 😎
Pa planski se sve radi, verujem da su se vozacima ogadili ti krševi i da slave kad god ukinu trole i kad umesto njih voze autobuse, dok za linije se svako navikne.

To stoji. Ogadili su i putnicima. Nažalost, ne verujem da će biti većeg otpora osim entuzijasta.

Statistika ne laže, samo lažu agitatori Samostalnog sindikata i korumpirane gradske vlasti koji rade preko veze.

gsp beograd duzina.png

Pa planski se sve radi, verujem da su se vozacima ogadili ti krševi i da slave kad god ukinu trole i kad umesto njih voze autobuse, dok za linije se svako navikne.
Ja verujem da su se vozačima ogadili i tramvaji i autobusi i elektrobusi i da su srećni što konstantno linije preuzimaju privatnici.

A broj radnika je ostao sličan i pored dosta manje prihoda i posla, ne sećam se da me je neko pitao da li želim to mojim porezom da finansiram..
Problem je što su se izdavajanja za javni prevoz povećala zbog subvencija za Strelu to jest "lažni besplatan prevoz".

GSP je smanjio broj zaposlenih, jer je imao pre 2 godine 5800 zaposlenih a plan je da ovu godinu završi sa 5.000 zaposlenih.
Ne znam kada si postao ljubitelj Strele, ali je ovo postalo zabranjivajuće jer se ljudi raduju gašenju i uništavanju GSP-a.

Tako je, napred Strela, ugasite GSP! De bre, nismo deca pa da navijamo, nego pitam ozbiljno.

Vozača ima oko 3, 000, ako uračunamo i mehaničarsko osoblje, ispada da ima ostatak nešto preko 1, 000 zaposlenih koji rade šta? Ko to plaća? Gumena zgrada....

Postavlja se pitanje koja je poenta da vozilo koje je upravo došlo iz smera npr. Banjice pokazuje na displeju da vozi rutu Banjica - Zvezdara.

Ovo je primer bavljenja trivijalnostima, pa čak i srozavanju nekih stvari koje su ok radile, dok se gorući i prioritetni problemi ignorišu.

Postavlja se pitanje koja je poenta da vozilo koje je upravo došlo iz smera npr. Banjice pokazuje na displeju da vozi rutu Banjica - Zvezdara.

Ovo je primer bavljenja trivijalnostima, pa čak i srozavanju nekih stvari koje su ok radile, dok se gorući i prioritetni problemi ignorišu.
Истом возилу би писало само Бањица, што треба да представља смер у којем иде, то је мало и до возача којима је мрско да промене смер на дисплеју

Vrh