To su Higeri sa 21A, nisu vozili do učiteljskog naselja zbog leda, išli su do Konjarnika i stavili natpis 19LDanas 3 Higera na 19: 3460,3470 i 3505.
Јављај Вучко, НЕ ДАМО ТРОЛЕ! Време је за акцију, потребно је да одбранимо троле!Samo da javim da nije gotova Prica u vezi trolejbusa. Tako je bilo i pre 5 godina kada je ukinut 28. Puno dobrih ljudi volonterski radi na akciji sprečavanja ukidanja trola.
Najavićemo uskoro i akcije kada sve izorganizujemo.
Ne damo trole!!!
I ja ću uraditi nešto, samo što mi je potrebno ono što sam tražio. Za sada toliko.Uradicu vam ja u Photoshopu, javite mi se u poruci i posaljite materijal, na vasoj sam strani drugari.
Mozete i ovo da upotrebiteОк, али нам треба неко ко може ово у фотошопу лепо да уради. Ево још једна идеја:
Pogledajte prilog 224645
Ovo treba ištampati u hiljade primeraka i oblepiti ceo grad, a pogotovo zapadnu Zvezdaru, Dimitrija Tucovića. Cvijićevu, Banjicu, Medaković, Makenzijevu, Kralja Milana, Kneza Miloša, Vojislava Ilića, svako stajalište i banderu gde staju trole koje pobesnela uličarska džukela od "gradonačelnika" hoće da ukine. Da se njihovi putnici malo potsete za šta su na izborima glasali, a šta sada 6 meseci posle izbora dobijaju.Nešto ovako, samo sa boljim fotkama koje bolje poentiraju. I naravno neko ko ume to bolje da odradi u fotošopu.
Pogledajte prilog 224644
Мislim da on ima još manju podršku i od SNSa. Njega i SNS ljudi mrze. A treba nam što šira podrška i ujedinjeni ljudi za očuvanje trola.
Odlična poruka na plakatu, i ovo izlepiti na svakom koraku, samo ovaj deo "nemanjićko plava" treba staviti pod navodnike. Glupangula svojim provalama obezvređuje i Nemanjiće i celu srpsku i beogradsku istoriju, a do njih mu je istinski "stalo" koliko i njegovom šefu nepomenom veleizdajniku.Mozete i ovo da upotrebitePogledajte prilog 224653
Već sam krenuo, treba ceo forum da masovno piše komentare protiv ukidanja trolejbusa na svakom Gangulinom videu, a i da botovima na njegovom kanalu u odgovorima objašnjavamo ako već nisu svesni kakvo zlo brane.Predlažem da u komentarima ukažete da ste protiv ukidanja trolejbusa
Kakve fotografije ti trebaju? Ima nekih na wikipediji, ono što sam ja našao.Ako neka dobra duša ima da mi ustupi slike trolejbusa. Radim kompletan istorijat trolejbuskih linija i biće okačen na YouTube.