Sem onih donacija iz Graca ništa vala u novijoj istoriji, a krenuli smo od Alfa Romea Ansaldo.Realno jesmo li mi imali ikad ozbiljan trojejbus? Uvek najsocijalnija varijanta još od Zui, Trolze do BKM
Овакав систем запуштени и боље да не постоји. Брука за град Београд.Pogledajte prilog 222312
Trolejbus na liniji 40 garažni broj 2035. Ništa što malo Nemanjićko plave boje ne može da popravi.
Најављена је набавка трола, када ће се расписати и шта ће набавити и још оно најбоље питање када ће то стићи нико не зна. Свакако се касни са овим бар 5 година.троле које се распадају, ништа ново. а о новима не размишљају ни у сновима. иначе, Талин је објавио продају 41 тролејбуса, Соларис Тролино
Ма нека купе било шта, само да се замене ови крешви који само што се не распадну на улицама.I prethodne vlasti su kupovale samo jeftine trolejbuse. Solarisi su nuđeni i žutima. Kvalitetni trolejbusi su preskupe igračke za nas - vazda je bila logika.
Ne videh da je odgovorio @Kesha Prve trole bile su FIAT. U skorije vreme imali smo onih par komada iz Austrije. Pricaju da su u odnosu na italijanske licence Gosa/Alfa Romeo tek pristigli ZiU bili korak u nazad.Realno jesmo li mi imali ikad ozbiljan trojejbus? Uvek najsocijalnija varijanta još od Zui, Trolze do BKM
Imali su dug prema nama i dali su nam trolejbuse, to je bilo 1980/81 kada je krenulo ponovno uvođenje trolejbuskih linija.Nešto smo mi razmenjivali sa SSSR-om čini mi se. Zaboravio sam priču. Nije Ziu9 slučajno punio godinama beogradske ulice.
Da razmena. Tako smo zapatili RVR vozove a ugasili razvoj letećeg šumadincaNešto smo mi razmenjivali sa SSSR-om čini mi se. Zaboravio sam priču. Nije Ziu9 slučajno punio godinama beogradske ulice.
I to ne u bilo kom formatu.Nije dobro da se kupe bilo koji trolejbusi. Samo Solaris trolino (Škoda) i ništa više osim njih.